Samsung galasy s2 mitől fagyhat le?
Pár napos a cucc, tettem fel rá pár appot (de csak marketről)
Menet közben nem szokott gond lenni, de van hogy meg akarok nézni vmit, és hiába nyomkodom bárhogy semmi reakció, csak az akksikivétel segit. Probáltam ha ilynekor hivom a másik félnek kicsörög, de az én telomon semmi és akksikivét utána hiváslistába sem látom.
A kérdés igazából az, hogy vajon vmelyik app okozhatja ezt és ha igen, akk h lehetne kideriteni h melyik?
Sleep of Death avagy SOD
Romcsere, inkább kernelcsere, bizonyos romok hajlamosan voltak rá, mit használsz rajta?
gyáriaknál nem szokott lenni, bizonyos főzötteknél jött elő, bizonyos kernelkombinációk esetén
Hányas android van rajta?Mert a 4.0-nál is elrontották az optimalizálást.Nem tudom,hogy a Kies-en megjelent-e a 4.1-es frissítés.Én Odin-on keresztűl frissítettem és azóta nincs gondom.
http://www.youtube.com/watch?v=n7b_vJtMSMI
Igaz angol de nagyjából érthető.A leírásban levő fájlt le kell tölteni.Elég az első link is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!