Hogyan lehet lehallgatni egy mobiltelefont?
Figyelt kérdés
Fontos lenne hallanom azt, amit egy ismerősöm beszélget valakivel, így hát csak azoktól várok választ akik érdemben hozzá tudnak szólni a kérdéshez.
Előre is köszönöm!
2012. dec. 4. 16:30
1/7 A kérdező kommentje:
Nem egy idegen emberről van szó, a telefonjához hozzáférek.
2012. dec. 4. 16:33
2/7 anonim válasza:
Gyermeked?
Nem áll jogodban senkinek sem a magánbeszélgetéseit lehallgatnod.
3/7 A kérdező kommentje:
És persze tudom, hogy kódolva mennek az üzenetek stb stb, arra gondolok, hogy van-e olyan pici mikrofon ami elhelyezek a telefonba és tudom is én 100 méteren belül rá tudok csatlakozni. Tehát olyan megoldásra gondolok amihez nem kell bírói végzés meg miegymás...
2012. dec. 4. 16:37
4/7 A kérdező kommentje:
Nem, de családtag.
2012. dec. 4. 16:38
5/7 anonim válasza:
Azt ugye tudod, hogy ilyennel nagyon nagy sz@rba kerulhetsz?:)
6/7 A kérdező kommentje:
Csak ha lebukok. Az ő érdekében tenném, de ha lebukok, annyi baj legyen, legalább megpróbáltam segíteni.
2012. dec. 4. 20:52
7/7 anonim válasza:
Egy pillanatot elgondolkodtam rajta ,de szerintem háztartási módszerekkel nem tudsz a beszélgetés idején hallgatózni. Esetleg a telefonjára szigszalagozhatsz egy talki-valkit, de itt azért meglesz a lebukás veszélye. Vagy ha a fickónak fingja sincs a telefonjáról, te viszont nagyon vágod, akkor megkaparintod 10 percre és beállítod, hogy vegye fel a beszélgetéseket, később újra megkaparintod és lekapod a fájlokat, lebukás esetén pedig férfiasan fogadod a szívlapátos üdvözlést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!