Telefonokat nézegettem és miért van az, hogy van ahonnan ugyanazt a telefont 2X-es árért lehet megvenni?
2012. dec. 3. 23:05
1/4 anonim válasza:
1000 oka lehet,pl az hogy független-e, használt vagy új és hasonlò okok
2/4 anonim válasza:
Ahol olcsón veszed nem biztos hogy ha elromlik és a garit szeretnéd érvényesíttetni hogy azt kapod amire számítasz.
Én vettem egy N9-et ilyen olcsó helyen.
Elromlott.
Visszaküldtem.
Javíttatták.
Megint nem tölt.
Javíttatás ismét.
De nem lett jó.
Azt mondták fődarab csere, de nem garis, 50 ezer a javítás.
Kapd be.
Szétszedtem.
A belseje szét volt gányolva szó szerint.
Rendeltem bele alkatrészeket, a munkahelyemen kicserélték, kb 3500 forintot költöttem rá és jó lett.
Szerinted?
3/4 anonim válasza:
hát igen, például a garancia. valahol adnak 1 hónap bolti garanciát, máshol meg jár a különféle(1, 2 év, magyar, eu-s stb.) gyári garancia. meg ezen kívül tényleg az, hogy független-e. sokféle dolog befolyásolja.
4/4 A kérdező kommentje:
De itt pl magyar nyelvvel 2év garanciával 65k, nem használtan [link]
Telenortól 102k -.-" És ezt meg egyáltalán nem értem, hogy hogy lehet 2X áras árdiferencia amikor ugyanazt kínálják kb.
2012. dec. 4. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!