Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telefonokat nézegettem és...

Telefonokat nézegettem és miért van az, hogy van ahonnan ugyanazt a telefont 2X-es árért lehet megvenni?

Figyelt kérdés
[link]
2012. dec. 3. 23:05
 1/4 anonim válasza:
1000 oka lehet,pl az hogy független-e, használt vagy új és hasonlò okok
2012. dec. 3. 23:12
 2/4 anonim ***** válasza:

Ahol olcsón veszed nem biztos hogy ha elromlik és a garit szeretnéd érvényesíttetni hogy azt kapod amire számítasz.

Én vettem egy N9-et ilyen olcsó helyen.

Elromlott.

Visszaküldtem.

Javíttatták.

Megint nem tölt.

Javíttatás ismét.

De nem lett jó.

Azt mondták fődarab csere, de nem garis, 50 ezer a javítás.

Kapd be.

Szétszedtem.

A belseje szét volt gányolva szó szerint.

Rendeltem bele alkatrészeket, a munkahelyemen kicserélték, kb 3500 forintot költöttem rá és jó lett.

Szerinted?

2012. dec. 4. 07:01
 3/4 anonim ***** válasza:
hát igen, például a garancia. valahol adnak 1 hónap bolti garanciát, máshol meg jár a különféle(1, 2 év, magyar, eu-s stb.) gyári garancia. meg ezen kívül tényleg az, hogy független-e. sokféle dolog befolyásolja.
2012. dec. 4. 07:33
 4/4 A kérdező kommentje:

De itt pl magyar nyelvvel 2év garanciával 65k, nem használtan [link]

Telenortól 102k -.-" És ezt meg egyáltalán nem értem, hogy hogy lehet 2X áras árdiferencia amikor ugyanazt kínálják kb.

2012. dec. 4. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!