Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ezt az Iphone 3GS-t mennyiért...

Ezt az Iphone 3GS-t mennyiért lehetne elpasszolni?

Figyelt kérdés

Nagyon szerettem, sokat használtam 2010 júliusában vásárolt, karácsonyi telefon váltás miatt eladó.

Képernyője/kijelzője karcmentes, hátlapja is csak hajszál karcos. Apple zokniban hordtam mindig - ezt adom a telefonhoz.

A típus hibák: repedés van a töltőnél, némítógombnál, jack dugónál. Ezt sajnos nem tudtam kiküszöbölni, természetesen a gombok épek, működnek. Nem kell erősen megnyomni, szuperálnak.

Egy másik hibája(mint kiderült ez is típus hiba): a töltő része nem megy be teljesen. Ez nem befolyásolja a töltését, mindig feltöltött, mint régen. Korrektség kedvéért jeleztem.

Mivel már lassan 3 éves lesz a telefon és rendesen használtam, így a fülhallgatóját már nem tudom odaadni, beadta a derekát. Illetve a készülékhez kapott töltő vezetéke kicsit "kinyílt". Nem tört meg, nem ment tönkre, a műanyag borítás levált az USB csatlakozó felé (kb 2-3mm).

Remélem, hogy aki megvásárolja (és akarja) fel tudja újítani, mert tényleg hűséges telefonom!

Amit a telefonhoz adok:

Eredeti doboz, adatkábel, hálozati töltő, SIM kiszedő tű, Apple zokni/tok(zoknit kimossuk), utángyártott adatkábel.

Szoftver verzió szám: 4.3.1

A telefon jailbreakelt.

Most 45.000-ért hirdetem.

Szerintetek eltudom adni ennyiért?

2012. dec. 3. 18:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát szerintem kicsit sok,ezeket szinte senki nem veszi meg mert már nagyon gyenge a hadvere,csak 600Mzh-s ami már bármelyik 20.000 androidos telefonba benne van :)

35.000Ft jobb árnak hangzik szerintem de próbáld meg ha nem kell el 45.000Ft-ért akkor vidd le 35,000Ft-ra

2012. dec. 3. 19:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Szerintem is 40-35 lenne az ideális, de nem az enyém a telefon és a tulajdonosa makacs... nem tudom sehogy sem meggyőzni, hogy ez túl sok.
2012. dec. 3. 19:07
 3/5 A kérdező kommentje:

ne értésétek félre: nem én akarok vásárolni és megakarom az eladót győzni, hogy drága.

Én tettem fel egy aukciós oldalra, konkrétan Páromról van szó, de hajthatatlan.

2012. dec. 3. 19:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Csak az a bármelyik 20 ezer forintos androidos telefon olyan is a 3GS-hez képest, kedves 45%-os...

Kérdező:

[link] <- itt meg tudod nézni, hogy mennyiért mennek el, illetve érdemes itt hirdetni.Állapotától függően, illetve attól, hogy föggő/független-e, valamint amiatt, hogy gari tuti nincs már rá, füles nincs, és a töltő is utángyártott, szerintem 30 környékén még elmehet talán...Egyébként sem kerülnek már olyan sokba.

[link]

Itt egy hirdetett példány például.

2012. dec. 3. 19:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Bocsesz, az utolsó linket nem kell nézni, az egy 3G.

[link]

Persze függ attól is, hogy mekkora a tárhely mérete, szerintem még 40-ért sem nagyon fogják elkapni.

2012. dec. 3. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!