Ezt az Iphone 3GS-t mennyiért lehetne elpasszolni?
Nagyon szerettem, sokat használtam 2010 júliusában vásárolt, karácsonyi telefon váltás miatt eladó.
Képernyője/kijelzője karcmentes, hátlapja is csak hajszál karcos. Apple zokniban hordtam mindig - ezt adom a telefonhoz.
A típus hibák: repedés van a töltőnél, némítógombnál, jack dugónál. Ezt sajnos nem tudtam kiküszöbölni, természetesen a gombok épek, működnek. Nem kell erősen megnyomni, szuperálnak.
Egy másik hibája(mint kiderült ez is típus hiba): a töltő része nem megy be teljesen. Ez nem befolyásolja a töltését, mindig feltöltött, mint régen. Korrektség kedvéért jeleztem.
Mivel már lassan 3 éves lesz a telefon és rendesen használtam, így a fülhallgatóját már nem tudom odaadni, beadta a derekát. Illetve a készülékhez kapott töltő vezetéke kicsit "kinyílt". Nem tört meg, nem ment tönkre, a műanyag borítás levált az USB csatlakozó felé (kb 2-3mm).
Remélem, hogy aki megvásárolja (és akarja) fel tudja újítani, mert tényleg hűséges telefonom!
Amit a telefonhoz adok:
Eredeti doboz, adatkábel, hálozati töltő, SIM kiszedő tű, Apple zokni/tok(zoknit kimossuk), utángyártott adatkábel.
Szoftver verzió szám: 4.3.1
A telefon jailbreakelt.
Most 45.000-ért hirdetem.
Szerintetek eltudom adni ennyiért?
Hát szerintem kicsit sok,ezeket szinte senki nem veszi meg mert már nagyon gyenge a hadvere,csak 600Mzh-s ami már bármelyik 20.000 androidos telefonba benne van :)
35.000Ft jobb árnak hangzik szerintem de próbáld meg ha nem kell el 45.000Ft-ért akkor vidd le 35,000Ft-ra
ne értésétek félre: nem én akarok vásárolni és megakarom az eladót győzni, hogy drága.
Én tettem fel egy aukciós oldalra, konkrétan Páromról van szó, de hajthatatlan.
Csak az a bármelyik 20 ezer forintos androidos telefon olyan is a 3GS-hez képest, kedves 45%-os...
Kérdező:
[link] <- itt meg tudod nézni, hogy mennyiért mennek el, illetve érdemes itt hirdetni.Állapotától függően, illetve attól, hogy föggő/független-e, valamint amiatt, hogy gari tuti nincs már rá, füles nincs, és a töltő is utángyártott, szerintem 30 környékén még elmehet talán...Egyébként sem kerülnek már olyan sokba.
Itt egy hirdetett példány például.
Bocsesz, az utolsó linket nem kell nézni, az egy 3G.
Persze függ attól is, hogy mekkora a tárhely mérete, szerintem még 40-ért sem nagyon fogják elkapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!