Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Xperia U-n miért nem...

Sony Xperia U-n miért nem működik a WIFI?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Sony Xperia U készüléket vásároltam pár napja, rögtön frissítettem az új szoftverre (ICS), a Wifi viszont kb. 1 percig működik és aztán lekapcsol. Már próbálkoztam gyári beállítások visszaállításával is. Valaki tudna segíteni? Köszi előre is! :)

2012. dec. 3. 16:56
 1/10 anonim ***** válasza:
wifi menüpontjába belemész és ott megnyomod a menügombot és speciális beállítások ott kitudod választani hogy mikor kapcsolódjon le a wifiről
2012. dec. 3. 16:58
 2/10 A kérdező kommentje:
Itt csak olyan van, hogy Wifi fenntartható alvó állapotban, ott is a "mindig" van
2012. dec. 3. 17:00
 3/10 A kérdező kommentje:
Most nézegetem, mostmár egyáltalán nem is jön be a net. Viszont lehet én vagyok a hülye, de mikor rákapcsoloma Wifit a telóra, akkor a laptopon is lelassul/megáll a net. Ez lehetséges?
2012. dec. 3. 17:03
 4/10 anonim ***** válasza:
lehet hogy a routerrel van a gond?! több ötletem nincs
2012. dec. 3. 17:05
 5/10 A kérdező kommentje:
Az előző telefonomnál (HTC Wildfire S) semmi gond nem volt a routerrel sem a kapcsolódással. Szóval szerintem nem a router a bibis. Köszi azért! Ha valaki tudna valamit írjon legyen kedves!
2012. dec. 3. 17:08
 6/10 anonim válasza:
Frissítsd 4.0-ra. A 2.3 -ban nem valami tökéletes a wifi. Remélem segítettem :D
2012. dec. 8. 16:42
 7/10 anonim válasza:
Megint nem olvastam el a kérdést :DD sry
2012. dec. 8. 16:43
 8/10 anonim válasza:
Ugyanez volt nálam is. Vidd el szervizbe és rakasd rá a gyári szoftvert. Nekem csak ez oldotta meg a problémát, pedig mindent próbáltam.
2012. dec. 23. 08:25
 9/10 anonim válasza:

Nekem is ez a problémám. 4.0-án nem megy a netezés vagy a Google Play, de csak az itthoni wifivel nem jó. Kipróbáltam plázában, Tescoban az ingyenes wifit is és ott működött.

Erre esetleg van valami ötlet? Szerintem ti is próbáljátok ki másik wifin és ha ott sem megy, akkor ugye gáz van, de így, hogy máshol meg jó...?

2012. dec. 25. 17:57
 10/10 Máté25 válasza:
Ezer év után sikerült megoldanom a problémát.A lényeg hogy a router biztonsági protokoljával nem sikerül megbarátkoznia a frissített android wifi. Ezért a megoldás hogy WPA2 biztonsági szintről le kell csökkenteni WEP biztonsági szintre. Ez már csak 128 bit-es és folyamatos lesz a kapcsolat.
2013. jan. 25. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!