Mi lehet a baja a nokia n95nek?
Figyelt kérdés
Vettem új akkumulátort nokia n95be, feltöltöttem teljesen de még az nap lemerült méghozzá úgy hogy hozzá se nyúltam, nem hallgattam zenét, nem videóztam tényleg semmit se csináltam vele. Feltöltöttem újra, ugyanez. Az aksival mi gond lehet?2009. aug. 18. 23:45
1/3 anonim válasza:
Üdv!
Ha esetleg utángyártott akkumulátor sóztak rád, akkor pórul jártál.
Ha van rá módod, kérj kölcsön egypár napra egy ugyanolyan tipusú, lehetőleg kipróbált, jól működő akksit.
Ha ekkor is egy nap alatt merül le, akkor a telefont kell megnézetned.
2/3 anonim válasza:
Előző vagyok:
Még valami:
Ellenőrizd le, hogy nincs-e esetleg valamilyen háttérben futó program vagy alkalmazás, vagy bekapcsolt Bluetooth GPS stb., mert ezzel képes egy nap alatt lecumizni az akksit....
3/3 A kérdező kommentje:
rendben megnézem:)
2009. aug. 19. 12:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!