Van egy Iphone 4s-em május óta megvan. Mit kell csinálnom?
Figyelt kérdés
de amikor lecseréltem az előző gépemet és vettem egy laptopot azóta nem enged zenét felrakni a telefonra :// IOS 6 van rajta és mindig frissítve van Elég régóta nem tudok zenét felrakni mi lehet a baj? Mit és hol kell beállítanom?2012. dec. 2. 21:10
1/6 anonim válasza:
Ezért nem veszek soha zárt rendszerű telefont,iphone és a winows phone is ezért szar,android sokkal jobb ezen a téren csak rá kell másolni és kész nem kell szinkoniálni vagy mi a rákot.
3/6 anonim válasza:
itt van egy ezzel foglalkozó post: [link]
4/6 anonim válasza:
be kell állítani itunes-ban, hogy kézzel lehessen a számokat behúzni.
5/6 A kérdező kommentje:
de azt hol tudom beállítani?
2012. dec. 3. 12:48
6/6 anonim válasza:
szerintem full egyszerű, lévén, hogy az itunes magyar nyelvű(jobb esetben). Ha a telefon csatlakoztatva van, akkor az összegzésnél ott van szépen leírva az utolsó bepipálható pont, hogy Zene és videó kezelése kézzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!