Iphone 5 tulajdonosok, leírnátok nekem a tapasztalaitokat?
Nagyon szeretnék egy ilyen telefont. Ez lenne az első almám, amire már nagyon-nagyon vágytam! (Kérlek most ne írjanak anti fanok, csak olyanok, akiknek van vagy az ismerettségi körükben van valakinek)
Tényleg annyira kopik és karcolódik?
(ezen a tok mennyire segít? Én fehér színben szeretnék, azon is nagyon látszódik a kopás?)
Meddig bírja az akksija? Sokat akad? Igazak a rémhírek, amik a neten terjengenek, vagy ez is csak antireklám?
nem teszteket keresek. Azokat már mindet átolvastam. Én most egy aktív iphone 5 tulajdonos tapasztalataira vagyok kíváncsi. Ez nyilvánvalóan más, mint a tesztelt telefonok, amik csak néhány napig vannak náluk.
Kíváncsi vagyok, hogy azoknak, akiknek 1-1,5 hónapja van meg a telefon, milyen állapotban van és, hogy milyen problémák jelentkeznek hosszútávú használatnál. Ezek azok a dolgok, amik nem jönnek át egy tesztből.
A testvéremnek vásároltam, ez egy fehér iPhone 5-ös. Egyenesen az alma raktárból, hálózat független.
Fehér szilikon tokban van, de szerintem maga a készülélház már nem oly sérülékeny mint a 4S esetén az üveg hátlap.
Az akksija több napig bírja, de szerintem nem rosszabb és nem is jobb mint kategóriájának többi tagja ( a testvérem nem nyüstöli egész nap a telefont ). Akadást, fagyást nem tapasztalt elég stabilnak tűnik ay iOS.
Köszi a válaszokat! :)
Azért az kellemetlen, hogy ilyen gyorsan merül az aksija. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!