Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi tortent a telefonommal?

Mi tortent a telefonommal?

Figyelt kérdés

Iphone om van es most vettem vadonatuj toltot hozza es az elejen meg jovolt es mostmar aztirja ki a telefonom ha feldugom a toltore "a toltes nem tamogatott ezzel a kiegeszitovel" mi tortent vele? mit csinaljak? tisztitsam ki ahova bekell dugni a kabaelt es ha igen mivel?

bocsi a helyesirasi hibakert es az ekezet nelkulisegert..:)

2012. dec. 1. 17:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Valami utángyártott dolog és most jött rá a készülék.Bár ettől függetlenül töltenie kellene.
2012. dec. 1. 17:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Amit leírtál számomra az jön le, hogy felismeri a töltőt, tudja miféle van rádugva, és "azt mondták neki" hogy ezzel ne hagyja magát tölteni,tiltakozik és nem is tölt.
2012. dec. 1. 17:30
 3/5 A kérdező kommentje:

ilyen telefonos boltba vettem..

akkor vegyek egy masikat a t-mobile ba?

2012. dec. 1. 17:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Előtte azért vidd vissza és kérj eredetit vagy a pénzt.
2012. dec. 1. 17:38
 5/5 anonim válasza:
Nekem is kiírta ezt kihúztam majd újra beduktam és működött.
2012. dec. 2. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!