Samsung Galaxy S Advance vélemények, tapasztalatok?
Szia!
nem régen vettem egy s Advance-t, és nagyon megvagyok vele elégedve, mindenhonnan csak a pozitívumait tudom sorolni!
Nagyon megbízható társ, egy mindennapi használathoz, az akkumulátorát is nagyon jónak érzékelem... 2 napot átlagos felhasználás mellett nekem simán kibír...
A képernyő mérete ugye 4 coll, ez éppen megfelelő méret szerintem, de kinek a pap ... :)
gyors, nem akadozik ... csak ajánlani tudom tényleg...
nem bántam meg a vásárt :)
Véleményem szerint nem is olyan rossz az ár/érték aránya sem, a megjelenési árához képest ... 70-75e körül hozzá lehet jutni, ami szerintem annyira nem is rossz...
de ha mondjuk nézegetsz sony-kat( sokan ajánlják a samsung helyett, ami nem gond, ugyanis kinek melyik a szimpatikusabb) , velük annyi a gond ( én is azért nem vettem azt), mert ugye mivel új konstrukció, és gyakorlatilag az első új Sonynak sem telt le a garanciája, így kevés vélemény van még róla, és országszerte is csak Pesten van szervizük. a Samsung-nak jóval kiépültebb a szervizháttere... én a Samsung-ra szavazok... !!!!
Jó keresgélést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!