Hogyan állítsam helyre a Galaxy Minimet?
Kíváncsiságból feldobtam rá a Cyanogenmod 7-et, hát nagyon nem jött be így vissza szeretném állítani valamelyik gyári ROM-ot. ClockworkMod recovery v4.0.0.5 van rajta. A számítógépem nem ismeri fel a telefont (más számítógép sem).
Ha összedugom az akku töltés elindul, nagy ritkán pedig felvillan az XP jobb alsó sarkában (de csak egy pillanatra) hogy ismeretlen eszközt a win nem ismeri fel, de az eszközkezelőben ennek nyoma sincs. Kies és Odin is kilőve így sajnos nem tudom mit tegyek. Próbáltam az USB hibakeresést ki be pipálgatni de semmi sem változott. Talán egy másik mini biztonsági mentését vissza tudnám állítani az én telómra? Download módban se történik semmi, a telót alaplapi USB portra csatlakoztatom. Kérem aki tud segítsen nekem. Köszönöm!
Ja persze én vagyok a hülye.
Bocs a válaszért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!