Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem kapcsol be a Blackbe...

Miért nem kapcsol be a Blackberrym? Ki járt már így?

Figyelt kérdés
Az az igazság, hogy már nem emlékszem, hogy le volt-e merülve amikor elkezdett velem szórakozni és egyszer csak kikapcsolva találtam.. de azóta próbálom bekapcsolni és semmi, feldugtam töltőre a piros lámpa világít, és akkor sem kapcsol be, sőt még a piros lámpa is elalszik pár perc múlva, egész napra a töltőn hagytam, hátha az a baja, hogy túlságosan lemerítettem de ezek után sem kapcsolt be, viszont ha a piros lámpa világít egy darabig mikor töltőre rakom akkor csak kap áramot?! MI LEHET A GOND? S.O.S
2012. nov. 29. 00:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha aksi kivesz, vár berak utáni bekapcsolásra sem reagál akkor irány a szerviz.

Curve modelleknél gyakori, hogy elpattannak a vezetékek mert olyan pofátlanul spórolósan vékonyra vannak bele méretezve. Ez egy benfentes infó egyenesen a BlackBerry Magyarországi összeszerelő műhelyéből ;)

2012. nov. 29. 03:06
 2/4 A kérdező kommentje:
jajj, pedig ezt szerettem volna elkerülni, mert amennyiért megcsinálnák már újat veszek és jobbat.. :( köszi a választ! :)
2012. nov. 29. 10:21
 3/4 anonim válasza:
Nekem is csinált ilyet anno a bb-m, és én is megijedtem, tényleg aksi kivesz utána vissza és hagyni, hogy bootoljon. Egyébként az enyém több sebből is vérzett ezért megváltam tőle.
2012. nov. 30. 20:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen az enyém is! Most nagy nehezen sikerült bekapcsolnom, erre telefonálnék és kikapcsol, viszont engem tudnak hívni, de néha akkor is kikapcsol fényképeznék kikapcsol, nem lehet, hogy akksi csere kéne?
2012. dec. 1. 02:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!