Milyen telót vegyek?
Figyelt kérdés
Van 58 (durván 60) ezrem.
Fontos lenne hogy a teló 2 magos legyen
és hogy bővíthető legyen micro sd-vel.
kellene nekem előlapi kamera is..
milyen telót ajánlotok ami viszonylag jó telo és ilyen árban mozog?
2012. nov. 28. 22:51
1/11 anonim válasza:
Samsumg galaxy S advence!!! Magyon jo!arrol irom a választ 2 magos processzor előlapi kamera 8gb alap memoria de bővitheted és superamoled kijelző nagyon jo csak ajánlani tudom
2/11 anonim válasza:
Én meg első váalszolónak ajánlanék egy szemüveget, mert olvasni nem tud. Hogy vegyen xperia S-t, ha 60ezre van rá? Kedves kérdező, 60 ért kétlem, hogy kapsz kétmagos telót. Viszont egy Sony Solat már vehetsz 60 ért, az eléggé jó.
3/11 anonim válasza:
Ki beszélt xperia s ről ?????? Neked ajánlanám a szemüvegez...
4/11 A kérdező kommentje:
wtf? :D:D
2012. nov. 29. 16:07
6/11 A kérdező kommentje:
Samsumg galaxy S advence akkor most jó választás?
utánna néztem 58 A t-mobilnál..
2012. nov. 29. 16:16
7/11 anonim válasza:
Nagyon jo én nagyon szeretem, és minden megvan benne
8/11 anonim válasza:
Nem jó, mert sz@rul van optimalizálva, sz@r az anyaghasználata, és olcsóbban jobb az xperia sola, mert jobban optimalizált, jobb az anyaghasználata, szebb a kijelzője.
9/11 anonim válasza:
Sony-t ne vegyélnem jòk és nem is.megbizhatò vagy samsung vagy nokia lumia
10/11 A kérdező kommentje:
húú basszus mindenki mást mond :D
na mind1 holnap kiprobálom mind1iket :)
azért kösz a válaszokat :D
2012. nov. 29. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!