ZTE Blade 3-el kapcsolatos vélemények?
Figyelt kérdés
Ezt a telefont néztem ki magamnak. Telenormál egész elfogadható áron meg is találtam De a kérdésem az lenne megéri-e az árát. Főleg játékokra, nettezésre és zenehalgátasra használnám. De mivel sokszor nem mindenki kapja meg az órai anyagot, viszonylag rossz fényviszonyok melletti fotózásra is kéne. Ám ahogy láttam nincs vakuja. Ez a legjelentősebb negatívuma nálam. Játékok miatt szempont nálam a nagy felbontás és kijelző is. Ha tudtok hasonló paraméterekkel mobilt, hasonló árkategóriában ami véleményetek szerint jobb kérem írjátok meg.2012. nov. 28. 20:17
1/10 anonim válasza:
az ára miatt megéri... ilyen összegért nincs mégegy hasonló telefon
2/10 Stevee1989 válasza:
Egy hónapja nyúzom már a sajátom, nem tudom megfagyasztani, szerintem gyors is, szép, esztétikus kis telefon..engem nagyon nem zavar a vakumentesség, sötétben nem szokásom fényképezni, a félhomályt meg simán elbírja a világosító funkciója!..egyedül a háttérképek beállításával kínlódok, mert valami oktondi egy idióta kijelölő felületet társított hozzá, és az istenért sem akarja úgy beállítani a háttérképet, ahogy én szeretném..de lassan rájövök erre is :) Mindent tud ez a telefon, amit 60-70ezres barátai..némelyiknél többet is! Akksi 3 napot simán visz állandó netkapcsolattal és buzerálással! Én bátram merem neked ajánlani!
3/10 Shakervok válasza:
Szerintem is jó vétel, de ha mégse ezt akarod akkor nézd meg a mostani teszkós elektronikai ujságba az atab 5Phone -az is jó szerintem.
4/10 1c3t34 válasza:
Szia!
Mobilarénán van róla részletes teszt, ott pozitív véleménnyel vannak róla. Nekem is tetszik, a közeljövőben lehet, hogy én is be fogok ruházni egy ilyenre. :)
5/10 barocsi válasza:
Hello! Van egy ilyen készülékem nem vetetek észre a kijelzőn függőlegesen szabályos szaggatót vonalakat ha fehér a háttér akkor elég jól látszik és kicsit zavaró sőt még lezárt billentyűnél is látom. Nem tudom eldönteni, hogy ez most kijelző hiba vagy ilyen alapból?
6/10 anonim válasza:
Én is csak ajánlani tudom! Én ugyan nemrég vettem de tökéletesen meg vagyok elégedve vele! Nagyszerű telefon! A sebességgel nincsenek gondok még ha sok alkalmazás fut akkor sem! Valamint plussz pont hogy szinte teljesen Stock Android 4.0.4 van rajta egy két apró dolgot módosítottak csak a mérnökök!
7/10 anonim válasza:
Hát én nem tudom... Most vettem én is ilyen telefont kb. 4 napja, de nekem 1 nap alatt lemerül.. :S Pedig csak szünetekbe játszom vele suliba (granny Smith) illetve napi 1 óra zenehallgatás alacsony hangerőn... Normális az, ha előző nap töltöm fel csutra, és másnap végére 30%-on van az akksi?
8/10 anonim válasza:
Ha hamar lemerül, legfeljebb a kijelzőnek a fényerejét csökkentsd le. Egyébként én is fogok kérni ilyen telefont, mert árához képest jó lehet, legalább is, hogy nem lehet megakasztani. Hát persze, 1GHz-es processzorral nem is. :)
9/10 anonim válasza:
Az én telefonom többet van szervizbe mint nálam... (ez a 4-dik hogy vissza vittem kb fél év alatt.)
10/10 anonim válasza:
Ha még valaki ilyet akar venni az ne tegye!97%-a gyári hibás, mostmár a Telenornál korrekt árba van a Huawei Ascend Y300 az sokkal jobb vétel!!!
Egy Zte Blade III tulajdonos (remélhetőleg nemsokáig)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!