A telefonom mindig azt írja hogy rejtett számról hívnak, pedig a hívószám elküldés be van kapcsolva. Miért?
Figyelt kérdés
huawei y200 mindig azt írja hogy rejtett számról hívnak, és gyanús is volt már nekem, kipróbáltam másik telefonnal, szám megjelenítve, de az y200 rejtettnek jelzi.2012. nov. 28. 18:03
1/7 anonim válasza:
Mármint bárki hív ,rejtettnek jelzi a telód? Vag yha te hívsz akkor jelzi rejtetten?
3/7 A kérdező kommentje:
nem vagyok buta ezekhez, ha én hívok rendesen kijelzi, ha engem hív bárki rejtett szám.
2012. nov. 28. 18:12
4/7 anonim válasza:
szoftverhibás,nézz utána hogy lehet e neten letölteni rá szoftvert,vagy frissítést
5/7 A kérdező kommentje:
töltöttem le hozzá másik szoftvert, de még mindig.
2012. dec. 1. 21:38
6/7 adikahm3 válasza:
Nekem most ugyanez van xperia U- n .
neked sikerült megoldani??
7/7 A kérdező kommentje:
sajnos nem sikerült..
2012. dec. 23. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!