Hogy lehet folyamatos autófókuszt használni videó készítés közben Sony Ericsson Vivaz U5i-nél? És fényképnél hogy lehet bekapcsolni?
Lehet most hülyének fogok tünni, de viszont a minap szereztem a telót. És fénykép készitéskor kicsit fókuszál, de nem úúgy mint amit elvárnék tőle, mert sokkal jobb képeket láttam a netem, amit készítettek ilyen telóval. És elég homályosak vele a fókuszos képek. Másik telómmal a 3,2 megapixeles autófókuszos telefonnal jobb minőségű közeli képet csináltam mint a vivazzal. Mi erre a megoldás ??? Mert a neten videókban, és képekben is mutatják hogy van jó minőségű autófókuszja, és videóban meg folyamatos működésű.
Nos, ötletek? esetleg kell hozzá program??
Köszönöm
tévedtem U5 csak simán.
És sokaknak láttam hogy milyen jól fókuszál...nekem meg úgymond sehogy....pedig 8mp-n van a beállitás és makrós és stb. A lencséje tiszta, piszok mentes, és karc mentes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!