Skype-ot használ valaki telefonálásra? Nem hanghívásra, telefonhívásra. Mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Konkrétan elő lehet fizetni arrra, hogy korlátlanul beszélhessünk pl Magyarországon. Van-e valamilyen tapasztalata bárkinek? Az árakat tudom, a minőség, megbízhatóság érdekel.2012. nov. 28. 14:28
1/3 anonim válasza:
Én akkor használtam a skype-ot erre a célra, amikor a barátaim Belgiumban laktak 4 évig. Sokszor volt rá példa, hogy nem volt bekapcsolva a gép illetve csak pár szót akartam velük beszélni, ilyenkor mindig skype-on hívtam a vezetékes telefonjukat. Soha semmi probléma nem volt. Illetve itthon is szoktam róla vezetékes telefonokat hívni itt sincs probléma. Mobilt nem hívtam róla még, erről nem tudok nyilatkozni. Remélem segítettem.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Igazából az lenne jó, ha ipadről vagy okostelefonról skype-on keresztül, (3g-n persze) lehetne beszélni, megspórolva ezzel a percdíjakat... Lehet, megéri! Kérdés, milyen a minősége, szaggat-e, stb.
2012. nov. 29. 10:37
3/3 anonim válasza:
Sajnos a Skype sokszor használhatatlan, annak ellenére is, ha jó internet kapcsolatod van. 3G-n még bizonytalanabbá válik a helyzet, néha jó, néha nem, aminek részben maga a Skype rendszere, részben a gyenge internet kapcsolat az oka.
A Vodafone mobilnettel katasztrófa Skype-ot használni, azt nem ajánlom.
Volt havi 60 perces előfizetésünk magyarországi vez. számokra a Skype-nál, többnyire jól működött, de időnként megszakadt azért és a hangminőség is kb. 20%-ban kifogásolható volt.
Erre sokkal jobbak a VOIP szolgáltatók és nem bonyolultabb vezetékes számok hívására használni őket, mint a Skype-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!