Melyik a legroszabb érintő képernyős telefon?
Amivel baja lehet neki az olcsó és közepesen drága Samsung márkájú Android mobilokkal:
- kevés a memória, így akadozások léphetnek fel valamint a kevés belső memória végett kevés alkalmazás rakható rájuk
- elavult architechtúrával rendelkeznek (általában ARMv6)
- általában kicsi képernyők 2.8"-3.5", ami netezésre vagy olvasásra nehézkesen használható
- pixeles kijelzők, ami ronthatja az olvashatóságot
- nehézkesen működő TouchWiz kezelőfelület
- rossz minőségű, általában fixfókuszos és vaku nélküli kamera
- műanyag borítás, ami gyűjti nagyon az újlenyomatokat
- kis akkumulátor
- túlárazottak
És a GIO is ezt a kategóriát képviseli, ha jól sejtem!
általában kicsi képernyők 2.8"-3.5", ami netezésre vagy olvasásra nehézkesen használható
Inkább az alacsony felbontás az ami zavaró, de a Gio hvga felbontásu, nem mint azok a mobilok amit emlegettél
-nehézkesen működő TouchWiz kezelőfelület
Ezt egy másik launcher-el lehet orvosolni
rossz minőségű, általában fixfókuszos és vaku nélküli kamera
Nem olyan rossz az mint pl az Alcatel és zte ,huawei kamerái, amúgy a gio autófókuszos
túlárazottak
Az Ace is ennyit tud mint a Gio ,mégis többe kerül, akkor melyik is a túlárazott ?
A többi dolog amit leírtál igaz , de ez egy alsó-középkategóriás telefon volt amikor megjelent , én 38ért vettem függetlenül, de utána az Aldiban 34ért is meg lehetett kapni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!