IPhone 4 meddig lesz támogatva szoftveresen?
Figyelt kérdés
Most szeretnék egy 4-et csak aggódik hogy meddig tudom frissíteni. Ennyire van most pénzem. Megállja a helyét a telo kb. 2-3 évig? És nem elavult amúgy? Mennyire érné meg jobban a 4S?2012. nov. 27. 22:18
1/6 Multigod97 válasza:
Hát, mivel a 4s-nek erősebb a hardware ezért sztem inkább azt vedd. A 4 valószínüleg nem lesz benne az iOS7-es támogatásban, de ez csak szerintem. Viszont, hogy mennyire elvault? Hát igazából mi számít elavultnak, sok embernek van nagyon régi telefonja, de ha használnád is rendszeresen és nem csak telefonálásra, akkor inkább 4s
2/6 A kérdező kommentje:
Nem hinnem hogy addig lesz támogatva mint egy 3Gs mert az meg most is támogatva van.
2012. nov. 27. 22:30
3/6 anonim válasza:
A 7est még tuti megkapja hacsak nem vâltoztatnak a supporton, de nem hinném, a 8as már kérdéses. Én is ezt akartam csak a hülye Tsek kivették a kínálatból.
4/6 anonim válasza:
a 7 est tuti meg fogja még kapni , jah a 8 már kérdéses :S szerintem nem , amúgy én is egy ilyen telót használok már 2 éve és meg vagyok vele elégedve , :D ajánlom
5/6 Fatina08 válasza:
Sziasztok!
És szerintetek meddig lesz kapható az Iphone 4s egyáltalán? Mert szeretnék majd egyet és nem akarok lecsúszni róla, mert az 5-ös nem tetszik.
Hogy szokott ez lenni apple-éknál, meddig fut 2 készülék együtt?
Köszi a választ!
6/6 anonim válasza:
Három van és nem kettő egyszerre. A két éves modell van még egy évig, tehát három évig lehet megvenni újonnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!