Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan lehet megcsinálni? Rá...

Koplány iDániel kérdése:

Hogyan lehet megcsinálni? Rá raktam egy főzött romot a Samsung Galaxy Ace-re és nincs hang miért?

Figyelt kérdés
Cm9 4.0.4-eset raktam fel néztem vidiket és akik csinálták nekik tökéletes volt én is ugyan úgy csináltam és nincs hang. Hiába zenét vagy csangőhangot akarok halgatni vagy ilyesmi nincs semmilyen hang. VALAKIII HELPPPP

2012. nov. 27. 22:05
 1/1 anonim válasza:
Szia! ne haragudj hogy itt egy kérdébe kérdezek, de tudnád valahogy linkelni hogy honnan szedted le a romot? én is ugyan ebbe a cipőben vagyok, csak nekem a roortolástól ment el a hang. Ja és annyit szerencsétlenkedtem hogy már be se lehet kapcsolni a telót :P Amúgy próbáltál marketből leszedni valami zenelejátszó app-ot? Mivel gondolom a gyári tölrődött valamivel kéne helyettesíteni :/
2012. dec. 17. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!