Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxy Y vs Samsung...

Samsung galaxy Y vs Samsung Galaxy mini? Help sürgős!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Még mielőtt jönnének az ócsárolások, tudom, hogy egyik sem a legtökéletesebb választás, de nekem ezek tökéletesen megfelelnek, és jelenleg ezt van lehetőségem megvenni, mert tablet mellé választhatom ajándékba...

Tehát melyik lenne a jobb telefon?

Leginkább netezésre, zenehallgatásra, fényképezésre, esetleg játékra használnám ( nem utolsó sorban telefonálásra xd)

Kíváncsi lennék a kettő ( hulladék) közül melyik a jobb? :D

Negatív komikat mellőzük, nagyon köszönöm!

2012. nov. 27. 21:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

nekem minim van..imádom..tökéletes..:)

-ugye most csak szivaszt ?:)

és netezni is jó rajta

-az kötve hiszem, a kis kis felbontásu kijelző nem jó netezni

igaz, hogy 1 hete van meg, és voltak kisebb fennakadások de mindet sikerült megoldani és perfect működésű kis tenyérbemászó telefon..

- nem láttál még egy normális telefont , azt sem hogy milyet vehettél volna a Mini áráért

nem tudom mit kell lefikázni..

-csak ismételni tudom magam , megnézted azokat a telefonokat amik ennyibe kerülnek ?meglepődtél volna mert jobb képességüek is vannak

.ha lehetne én is megmondanám apámnak h most kell egy sIII és vedd meg..de nem..megbecsülöm a kis minimet is mert én gyűjtöttem ki az árát..és IMÁDOM.♥

-kár hogy erre pocsékoltad a megspórolt pénzed ... :(

2012. dec. 9. 12:21
 12/16 anonim válasza:
A Samsung galaxy mini jobb! szerintem azt kérd! :)
2013. máj. 19. 21:31
 13/16 anonim válasza:
lehet hogy fél év múlva válaszolok de még hasznos leeht most utningolom szénné haverom y-ját és az én minimet.mininél stabil 806 mhz-nél vagyok y-al 925-n.a mini 787mhz-n antutu benchmarkkal 4664 pontot kapott szal toplistás az y 925-n 23xx pontot már nem tudom pontosan mennyit a lányeg annyi hogy a nagy különbség a "GPU" miatt van ami hát nem kicsit odaver az y-nak hiába a plusz 200mhz és mininél még közel nincs meg a határ :)
2013. júl. 8. 20:37
 14/16 anonim válasza:
mini 4828-nál jár még mindig azon az órajelen csak más io shedulerral
2013. júl. 8. 20:40
 15/16 anonim ***** válasza:

Amúgy ki nem szarja le hogy milyen telefont vesz a pénzéből, ugyis az övé!

Nekem is mini van, előfizetésbe kihoztam tízezerbe, t mobilnál, igy megeérte,

1 éve használom,és sose hagyom pihenni, annyi elfacebookozok rajta, opere böngészővel simán netezek rajta, google playezek, ugyhogy kuss legyen ezzel kapcsolatba

Android 2.3.4 van rajta, most fogok rátenni 2.3.6-ot, meg rootolni, ugyhogy ez így simán megérte 10-be

Az Y se rossz, uncsimnak van, annyi hogy jobb a procija meg a bluetootha, meg a két szélső gombja is érintős, de viszont szarabb a kamera meg kisebb a kijelző, ennyi

MINDKETTŐT PRÓBÁLTAM, DE A MINIT VÁLASZTANÁM, ÉS FIGYELJETEK,MOST IS A MINIRŐL GYAKORIKÉRDÉSEZEK.

2013. júl. 13. 04:12
 16/16 anonim válasza:
mini is tud 800-on menni ha egy jobb darabot kifogsz azzal nincs baj videovezérlőben meg nagyon megveri y-t egy normális rommal,nem a szar alap rommal ami televan a samsung szarjaival hanem egy cyanogennel vagy egyéb főzött rommal amugy ha nem zavar hogy bugos a akamera meg nem jó az fm-rádió akkor 4.0-s android vigan futkos rajt ha a proci 800-n jár(kipróbáltam)
2013. aug. 22. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!