Samsung galaxy Y vs Samsung Galaxy mini? Help sürgős!
Sziasztok!
Még mielőtt jönnének az ócsárolások, tudom, hogy egyik sem a legtökéletesebb választás, de nekem ezek tökéletesen megfelelnek, és jelenleg ezt van lehetőségem megvenni, mert tablet mellé választhatom ajándékba...
Tehát melyik lenne a jobb telefon?
Leginkább netezésre, zenehallgatásra, fényképezésre, esetleg játékra használnám ( nem utolsó sorban telefonálásra xd)
Kíváncsi lennék a kettő ( hulladék) közül melyik a jobb? :D
Negatív komikat mellőzük, nagyon köszönöm!
nekem minim van..imádom..tökéletes..:)
-ugye most csak szivaszt ?:)
és netezni is jó rajta
-az kötve hiszem, a kis kis felbontásu kijelző nem jó netezni
igaz, hogy 1 hete van meg, és voltak kisebb fennakadások de mindet sikerült megoldani és perfect működésű kis tenyérbemászó telefon..
- nem láttál még egy normális telefont , azt sem hogy milyet vehettél volna a Mini áráért
nem tudom mit kell lefikázni..
-csak ismételni tudom magam , megnézted azokat a telefonokat amik ennyibe kerülnek ?meglepődtél volna mert jobb képességüek is vannak
.ha lehetne én is megmondanám apámnak h most kell egy sIII és vedd meg..de nem..megbecsülöm a kis minimet is mert én gyűjtöttem ki az árát..és IMÁDOM.♥
-kár hogy erre pocsékoltad a megspórolt pénzed ... :(
Amúgy ki nem szarja le hogy milyen telefont vesz a pénzéből, ugyis az övé!
Nekem is mini van, előfizetésbe kihoztam tízezerbe, t mobilnál, igy megeérte,
1 éve használom,és sose hagyom pihenni, annyi elfacebookozok rajta, opere böngészővel simán netezek rajta, google playezek, ugyhogy kuss legyen ezzel kapcsolatba
Android 2.3.4 van rajta, most fogok rátenni 2.3.6-ot, meg rootolni, ugyhogy ez így simán megérte 10-be
Az Y se rossz, uncsimnak van, annyi hogy jobb a procija meg a bluetootha, meg a két szélső gombja is érintős, de viszont szarabb a kamera meg kisebb a kijelző, ennyi
MINDKETTŐT PRÓBÁLTAM, DE A MINIT VÁLASZTANÁM, ÉS FIGYELJETEK,MOST IS A MINIRŐL GYAKORIKÉRDÉSEZEK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!