Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Éjszakás műszakban a főnököm...

Éjszakás műszakban a főnököm telefonját kell megcsörgetnem fél óránként, hogy és mivel tudnám ezt megoldani mobilon vagy neten keresztül?

Figyelt kérdés
2012. nov. 27. 21:18
 1/6 anonim válasza:
zöld gomb
2012. nov. 27. 21:22
 2/6 anonim ***** válasza:
71%
nem értem a kérdést. hát mobilról megcsörgeted a számát, nem? idióta egy főnököd van, amúgy. egész éjjel ébren van,és lesi a telefont, hátha lógsz? vagy mégis, mi értelme van?
2012. nov. 27. 21:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Beírod a főnököd számát a telódba oszt fél óránként megnyomod a tárcsázás gombot.Vagy ha mindkettőtöknek okostelója van és mindkettőn van net(akár wifi akár mobilnet)akkor Viberen keresztül is megoldható.
2012. nov. 27. 21:38
 4/6 anonim ***** válasza:
gondolom aludni akar és progival akarja beállítani, hogy megcsörgethesse a főnök meg lenémítja és ellenőrzi reggel, hogy megcsörgette e és sztem nicns ilyen program
2012. nov. 27. 22:11
 5/6 A kérdező kommentje:
Nos, az utolsó hozzászóló látta jól a dolgot. 24 órás munkaidőben ugyan járna a 4 óra pihenő, de erről a főnököm megfeledkezik. Magyarán: b*szik kiadni. Ezért kellett volna vagy netes progi, vagy telefonos trükk hogy a műveletet helyettem megtegye.
2012. nov. 28. 09:19
 6/6 anonim ***** válasza:

Vesz egy ócska mobilt, meg egy programozható kapcsolóórát és összeköti.

Ha nem ért hozzá akkor megkér valakit hogy csinálja meg neki.

2012. dec. 30. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!