2hét alatt elromlott a Iphone-om (4S) Garanciába kicserélik?
"Ha hülye a szervízes akkor vidd másik üzletbe. De tényleg akár 200m-el odébb már normális emberekkel találkozhatsz (tapasztalat, nálunk kb 200m-re van két T egymástól, és az egyikben szívóztak a másikban meg kb fél perc (tényleg ennyi volt) alatt elintéztük amit akartunk"
Abszolút ismerős.
Sajnos az a tapasztalatom, hogy T-mobile ügyfélszolgálaton 90%-ban totál idióták dolgoznak, és elvétve talál az ember egy értelmeset, aki egyrészt nem veri át, másrészt egyszerűen el tudja intézni amit akar.
Egyszerűen tragikus. Emiatt elég határozottan el is gondolkoztam, hogy szolgáltatót váltok, pedig már vagy 10 éve T-mobilnál vagyok előfizus...
Azért ne általánosíts. És hidd el, hogy máshol sem jobb a helyzet. Én már mindhármat megjártam sőt az egyiknél még dolgoztam is egy rövid ideig (fél év) a suli mellett.
HW: hardver hiba.
Nem általánosítok.
Az utóbbi időben (teljesen különböző ügyek miatt) sokszor kellett bejárnom és folyamatosan átvertek, félrevezettek, vagy csak bénáztak és az én időmet rabolták nem keveset.
Míg mondjuk egy teljesen más szolgáltató ügyfélszolgálatán a legcifrább dolgokat is (minden egyes alkalommal) pár perc alatt elintézték.
Azt, hogy a másik két riválisnál mi a helyzet, azt nem tudom, de ennél rosszabb biztosan nem lehet.
Szia!
Az Apple telefonokhoz 90napos ingyenes telefonos support jár.
Nem olvastam végig az összes választ és nem is fogom, szóval már lehet hogy leírták a megoldást. :)
Ha mégsem akkor itt van: Felhívod az Apple-t és elmondod mi a probléma. :)
Eléggé komolyan veszik a melegedéses problémákat. A feleségem iPhone 4s-e melegedett egyszer (2 hetes volt) netezés közben. Nem volt forró, kézben lehetett tartani de azért felhívtam a supportot. 2 perc beszélgetés után egy managerhez kapcsoltak (mert a melegedés személyi sérüléssel is járhatott volna és ez kiemelt figyelmet igényel) aki küldött emailben egy linket ami egy tesztet futtatott le a telefonon és egyből látta az eredményeket. Ez alapján kiderült, hogy a normális értékeken belül volt a telefon hőmérséklete.
Arra kért, hogy ha újra melegedne akkor hívjam fel a saját irodai telefonszámán, és azonnal intézi a telefon cseréjét, függetlenül attól hogy 3 hetes vagy egy éves a telefon.
Szóval szerintem mindenképpen az Apple.el vedd fel a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!