Tudnátok segiteni, kérlek?
Nem jó helyen nézed :-)
Amúgy is van éppen elég hátránya a függő gépnek. Nyithatatlan bootloader néhány típusnál, nehezebb eladni, stb.
Köszi Fiúk/Lányok a válaszokat! :)
Én sajnos vodafonos vagyok, az lett volna a célom, hogy náluk veszem meg a telefont olcsón, csakhogy ők nem is árulják! Na meg nekem van egy 2 éves hűségem, ami februárban jár le, viszont az a telefon el is romlott másfél év után amit vettem akkor és amire kötöttem hűséget.(okostelefon, samsung galaxy 3, nem S3! :D) Így tehát elegem van ebből a 2 éves hűségnyilatkozatos hülyeségből, ezért akartam kártyafüggetlenül venni. Utálom az ilyen Media Markt-okat, stb ahol lehet venni telefonokat is, de mégis oda kényszerültem menni, meg is vettem az Alcatelt (a fekete 50ezer, a fehér 60ezer volt) Fehérben vettem meg...ez volt az álmom. Erre nem telt el 2 hét és kisült a procija, úgyhogy lassan 2-3 hete várom, hogy hívjanak mi van a telefonommal, marha jó vétel volt. Ennyit erről.
Köszi mégegyszer, hogy írtatok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!