Milyen telefont vegyek? Mit kell nézzek? Processzor fajtája milyen legyen?
Amire kell: internet, telefonálás, zenehallgatás.
Amire nem kell: Játék, filmnézés.
Néztem több félét, de nem tudom eldönteni melyiket. Xperia Tipo (20000 Ft) ami tetszene, de zavar a 800 Mhz, Xperia U (40000 Ft), de kevés a 4 Gb, Samsung S Advance (40000 Ft), de ezt meg sokan szidják, mert Samsung amúgy ez lenne ami a legtöbbet tudna, Lg Optimus L7, de ezt is szidják, mert LG. Az xperia P, J, Go, S, T Sola ezek drágák már nekem, 50000Ft felett vannak jóval.
Figyu.. Nekem Galaxy S2-m volt, és szidták, hogy így samsung, úgy samsung.. és annyi történt, hogy teljesen meg elégedtem vele. Érdekes, hogy szidják, de 20-30 milliót eladtak belőle.. Biztos azért, mert vacak lehetett.. :)
Az S Advance is kap Jelly Bean-t, szóval nem rossz az a Samsung.. Jah, és a szidások ellenére megint Samsungot vettem, de csak azért, mert a Note 2-ben nagyon jó az üzemidő, és tényleg tökéletes.. :)
Xperia U erősen a legjobb ezek közül, tényleg kevés az a 4 giga?
Akkor vegyél SGS A-t, szarabb, de legalább bővíthető.
Nekem az a bajom a lumiákkal, hogy óvodásoknak való színekben való. Hogy vegyem komolynak a készüléket, ha ilyen színben rikít?
Jah, meg nekem a WP7-el van bajom, mert ugye nincs annyi játék rá, mint Androidra. Nekem egy telefon játék szempontból is fontos. Ha kicsengetek 100e-t 1 készülékért, akkor már olyat választok, ami a legtöbb dologra képes, és a WP7ről ez nem elmondható. A WP8 is csak úgy van.. Semmi extra nincs vele még. Szóval 1-2 évig valahogy ki fogom bírni a Galaxy Note 2-mmel, utána pedig ha lesz 5.5"-os készülék, akkor cserélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!