Tegnap vettem egy Samsung Galaxy S Advance telefont, de néhány dolgot nem tudok rajta megcsinálni, tudnátok segíteni?
először is, az sms hangot hol lehet beállítani?
másodszor: ha USb-re rakom nem tudom feltelepíteni, mert nincs hozzá cd-m. letöltöttem a Kies-t a netről, elindítottam, beraktam a telefont usb-re, de egyszerűen scak azt irta ki fél órán keresztül, hogy csatlakozás...
harmadszor: 0.facebook.com-t hogy lehet rajta elindítani?
negyedszer: alkalmazásokat hogy tudok letölteni?
légyszi segítsetek! (egy csalódott 15 éves srác)
Beírod a gugliba a telefonod nevét és hozzá, hogy fórumok.
Kapsz jó néhány találatot.Ott már az olvasással is sokat tanulhatsz
1, Beállítások > Hangok
2, CD nincs, a KIES-t telepítsd rendesen,ha megvan akkor usb-n csatlakoztatód, a telefonon a felső értesitési sávot lehúzod, usb drive engedélyezed
3, van interneted? a face a neten, van internet nélkül nincs face sem
"A szolgáltatás feltételei: A Facebook Zero használatához szükséges, hogy valamely adat-díjcsomagunkra előfizessen"
(rendelj egy netcsomagot, pl.: Go!Net S [link] )
4, A menüben a Play ikonra nyomva, egy gmail accountal regisztrálva
Ne legyél elkeseredve, meg kell tanulni használni!
Nekem nem Advance-m van, de a Samuknál általában a Home gomb és a Ki-bekapcs gomb egyszerre.
De mire kell ez neked?
a második válaszolónak: 1. ideáig eljutottam én is, itt elakadtam
2, felső értesitési sávot lehúzom,kiírja hogy usb castlakoztatva, de a számítógépen fényképezőgépként ismeri fel, és semmit nem tudok rátenni :'(
3,nincs netem tehát erre rátosztam. ilyen 3G dolog nem segíthet rajtam?
4,muszáj gmail account? nem lehet youtube account?
harmadik válaszoló: sajnos úgy nem megy, emrt a ki-be kapcsoló gomb a billentyűzár is...
egyébként az itthoni WiFi-hez próbálok kapcsolódni: kiírja h ip-cím ellenőrzés, aztán hogy MEGJEGYEZVE, majd 2 másodpercre rá újra ip-cím ellenőrzés...és ez megy folyamatosan (gondolom ez a mi wifi-nk hibája, mert tnap ment a net a mekiben, de itthon....:@@@@) szét b a sz az ideg, vágod 1 évig spóroltam egy jó telóra, drága pénzért megvettem, aztán sz a r t sem csinál
Válaszd ki a neked tetszőt és segítenek is tuti mindenben:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!