Sony Xperia Sola vagy Sony Xperia U?
Figyelt kérdés
Ti melyiket javasolnátok? Az előlapi kamera nem zavar ha nincs, illetve az NFC sem. Igazából csak az U tárhelye miatt nem tudok dönteni, mert nekem az sokkal jobban tetszik, de nem tudom, hogy az a 5.5 GB az mire elég és nem lesz-e kevés. Szerintetek?2012. nov. 25. 10:13
1/4 anonim válasza:
hát én a solat választanám a tárhely miatt.
az az 5,5 GB az U-nál 4GB a tárhely és 1,5 GB ahova az alkalmazásokat telepítheted! szóval csak 4GB maradt zenére, videókra, képekre ha ennyi neked elég akkor jó, ha nem akkor marad a sola
2/4 anonim válasza:
Nekem elég az u memóriája, így is soka komoly játék van rajta, ha kíváncsi vagy a tapasztalatokra, akkor kérdezz privátban.
4/4 anonim válasza:
ma is egyértelműen az U-t venném. Nem bántam meg. Bőven elférek rajta, ha nem férnék el, akkor is ott van az online tárhelyek használatának lehetősége. Szerintem neked sem lesz kevés. Most 2 navigáció, 2 játék, 70 fénykép, 32 zene, 30 alkalmazás van rajta, és van még összesen 4GB felhasználható tárhelyem az 5,5-ből!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!