Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xperia Play, érintésképtelen...

XTiger kérdése:

Xperia Play, érintésképtelen lett a kijelzőm, miért?

Figyelt kérdés

Már lassan 1 éve hogy megvan a telefon, vannak rajta durvább karcok is, de már nagyon rég karcolódott meg, és semmi baja nem volt a mai napig.

Annyi történt, hogy fotózgattam, és egyszer csak lefagyott a telefon, lezártam, és akarom ki nyitni, de már nem érzékeli az érintést, újra indítottam, ki vettem az aksit, vártam vele, meg minden, de nem lett jó :\

Azért furcsa mert ha ki húzom, és a játék vezérlő gombjaival irányítom, tökéletes.

Azt mondták többen is hogy szoftver hiba, frissítsem, de azt írja hogy a legújabb van rajta (2.3.4) és nem enged frissíteni, válaszokat előre is köszönöm. :)

2012. nov. 24. 23:23
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Na akkor a 11W42 jó ? És tudsz segíteni?
2012. nov. 27. 17:56
 12/14 anonim ***** válasza:

Igen, jó a 11W42. Ezt nézd át:

[link]

Egyből nem fog menni, de ettől független olvasd át. Utána segítek.

2012. nov. 27. 18:52
 13/14 A kérdező kommentje:

Úristen :D

Ebből nem sokat értettem, pedig végig olvastam, letöltöttem az S1tool-t de az octopus, linkje hibás, és meg se találtam..

Na akkor légyszíves segíts, mert ez nagyon nehéz :DD

Neki se mernék állni egyedül.

2012. nov. 27. 19:05
 14/14 A kérdező kommentje:

Na mi lesz akkor, nem segítesz?

Mert egyedül biztos hogy nem állok neki. :)

2012. nov. 28. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!