Iphonera csak azokat a zenéket tudom rátölteni amiket itunes storeról töltöttem le vagy a saját zenéimet is rátudom tölteni amiket nem itunes storeról töltöttem le?
Rá tudod tölteni.
Az iTunes programmal nem csak a Store-ból letöltött zenéket tudod a telefonodra rakni, hanem a saját gépedről is fel tudod a telefonra tölteni a zenéid.
1. iTunes letölt
2. iTunes telepít és elindít
3. Telefon csatlakoztat.
4. A iTunes ablak baloldali részén megjelenik a telefonod és alatta a Zene, filmek stb "almenük"
5. A gépedről behúzod a Zene részbe az általad telefonra rakandó zenéket.
Akkor lehet, hogy rád az első opció érvényes...
Képzeld, sok embernek meg sem kottyan kicsengetni 250 ezer forintot, vagy épp ügyeskedni egy kicsit, és akkor 250 ezer töredéke egy iphone.
22:43 Nem hiszem, mert ebből élek. És keresek vele annyit, hogy szívfájdalom nélkül kicsengetnék 200e-t egy telefonért. Ha azt látnám, hogy kétszer annyit ér, mint a 100e forintos.
És el tudom képzelni azt is, hogy sokan megengedhetnek maguknak egy színarany tokot a telefonjukhoz, de ha a fórumon felmerül, azért én mégis a szilikonosat fogom ajánlani. :P
Ami meg az ügyeskedést illeti: A 100e forintos telefonnal is lehet ügyeskedni. Persze attól még nem lesz olcsóbb, csak mással fizetteted meg a maradékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!