Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphonera csak azokat a zenéket...

Iphonera csak azokat a zenéket tudom rátölteni amiket itunes storeról töltöttem le vagy a saját zenéimet is rátudom tölteni amiket nem itunes storeról töltöttem le?

Figyelt kérdés

2012. nov. 24. 20:57
 1/10 anonim ***** válasza:
54%

Rá tudod tölteni.

Az iTunes programmal nem csak a Store-ból letöltött zenéket tudod a telefonodra rakni, hanem a saját gépedről is fel tudod a telefonra tölteni a zenéid.

2012. nov. 24. 20:59
 2/10 A kérdező kommentje:
És hogyan tudom rátölteni?
2012. nov. 24. 21:12
 3/10 anonim ***** válasza:
iTunesal kell felrakni
2012. nov. 24. 21:17
 4/10 anonim ***** válasza:
79%

1. iTunes letölt

[link]

2. iTunes telepít és elindít

3. Telefon csatlakoztat.

4. A iTunes ablak baloldali részén megjelenik a telefonod és alatta a Zene, filmek stb "almenük"

5. A gépedről behúzod a Zene részbe az általad telefonra rakandó zenéket.

2012. nov. 24. 21:20
 5/10 anonim ***** válasza:
N
2012. nov. 24. 21:25
 6/10 anonim ***** válasza:
Kínlódás? Max a hülyéknek az, vagy esetleg annak aki először találkozik vele. Késöbb rájön az ember, hogy az iTunes milyen sokoldalú és jól használható program.
2012. nov. 24. 21:53
 7/10 anonim ***** válasza:
iTunes egy szívás, 6 hónapja használom (munkámhoz kell) és eddig nem sikerült megkedvelnem. Persze lehet, ha kifizettem volna 250e-t, hogy rá legyek kényszerülve, akkor másként gondolnám :) Addig viszont saját telefonnak megmarad egy olyan, amit lehet USB-meghajtóként csatlakoztatni és bármit rátölteni, ami jólesik.
2012. nov. 24. 22:17
 8/10 anonim ***** válasza:

Akkor lehet, hogy rád az első opció érvényes...

Képzeld, sok embernek meg sem kottyan kicsengetni 250 ezer forintot, vagy épp ügyeskedni egy kicsit, és akkor 250 ezer töredéke egy iphone.

2012. nov. 24. 22:43
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha van 200.000ed és sok szabadidőd akkor vegyél iphonét az előbbi kommentelő csak azért ír jókat mert ő is azt hasznája
2012. nov. 25. 10:56
 10/10 anonim ***** válasza:

22:43 Nem hiszem, mert ebből élek. És keresek vele annyit, hogy szívfájdalom nélkül kicsengetnék 200e-t egy telefonért. Ha azt látnám, hogy kétszer annyit ér, mint a 100e forintos.

És el tudom képzelni azt is, hogy sokan megengedhetnek maguknak egy színarany tokot a telefonjukhoz, de ha a fórumon felmerül, azért én mégis a szilikonosat fogom ajánlani. :P

Ami meg az ügyeskedést illeti: A 100e forintos telefonnal is lehet ügyeskedni. Persze attól még nem lesz olcsóbb, csak mással fizetteted meg a maradékot.

2012. nov. 25. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!