Mobiltelefon vagy tablet?
Szóval elromlott a telóm és kéne helyette valami más. Én alig telefonálok, igazából a telómat eddig zenehallgatásra, tanulásra, filmezésre, játszásra használtam. Volt időszak mikor net is volt rajta...
Igazából ha vennék egy tabletet akkor is ezeket csinálnám + vennék itthonra routert és tudnék rajta netezni is. Ezt spórolási okokból tenném mert az asztali gépem elég sokat fogyaszt és értelemszerűen kevesebbet lennék előtte ha ott a tablet. Telefonba és tabletben is 30-40ezer Ft körül gondolkodom. Tudom h akkor tabletben nincs 3g de úgyse lenne pénzem előfizetni netre. Ha vennék egy tablete vennék mellé egy pár ezer forintos telefont telefonálásra... Ezek alapján melyik mellet döntenétek? telefon vagy tablet?
Akkor ajánlom a huawei Ideos S7 slimet, hardveresen egy HTC Desire, szoftveresen droid 2.2, szóval nem egy über komoly dolog, viszont 3G modemes is, sim kártyát belepakolva telefonálni és smsezni is tudsz...
Vagy használtan egy ZTE Smart Tab7.Hardveresen jóval komolyabb, 3.0 honeycomb, viszont telefonálni nem tudsz vele.
Mindkettő 7"-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!