Miért nem jelzi a Viber ha hívnak?
Figyelt kérdés
Alcatel OT-995-öm van. Eddig kijelezte. Amikor normálisan akartam telefonálni mindig kidobta azt az opciót, hogy: művelet végrehajtása a következőképpen: hívás (alatta) Viber (ezek alatt pedig) hozzárendelés alapértelmezettként ehhez a művelethez. És ezt bepipáltam. Azóta nem jelzi ha hívnak, csak azt, hogy volt egy nem fogadott hívásom Veber-ren. Nem is tudom visszaállítani ezt a lehetőséget, pedig újra is telepítettem. Valakinek ötlete?2012. nov. 23. 22:39
1/1 Viber válasza:
Hi,
This is an official representative of Viber Media.
At this point your device is not fully supported and that might be the source of your issues. :/
Please try to uninstall>reinstall, it might help sometimes.
For more questions or technical support, please visit our official HelpDesk.
Thanks,
Viber
-------------------------
Hi,
Ez egy hivatalos képviselője Viber Media.
Ezen a ponton a készülék nem teljes mértékben támogatott, és hogy lehet a forrása a kérdésekben. :/
Kérjük, próbálja meg eltávolítani> újratelepíteni, ez talán segít néha.
Ha további kérdései vagy műszaki támogatást, kérjük, látogasson el a hivatalos HelpDesk.
Thanks,
Viber
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!