Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy oldhatom meg az sd...

ThePuruttya kérdése:

Hogy oldhatom meg az sd kártyára mentést?

Figyelt kérdés

[link]

Van ez a játék és a belső tárhelyre mentené a játék adatait de az 2 giga és nem fér rá. És ezt nem lehetne a microSD kártyára menteni?

Telefon: Samsung Galaxy SL i9003 (4.0.4 root)

2012. nov. 23. 21:42
 1/8 anonim ***** válasza:
A memóriánál kell beállítani,hogy melyiket használja,hová mentse.
2012. nov. 23. 21:48
 2/8 A kérdező kommentje:
Pontosabban?
2012. nov. 23. 22:08
 3/8 anonim ***** válasza:
39%
Ezt úgy kell, hogy megnyitod a beállításokat, utána az alkalmazások, azon belül alkalmazások kezelése felül 4 rész lesz: letöltések, sd tároló, futó alkalmazások, és még az összes. De nem kell azokkal csinálni semmit. Ráérintesz az egyikre pl. Angry birds(ha megvan) ésott van, hogy eltávolítás, leállítás alatta, hogy adatok törlése mellette az: áthelyezés sd-re, neked ez kell, amit akarsz ráérintesz és kész :)))) ha még sem sikerülne, csinálok róla videót.
2012. nov. 24. 13:04
 4/8 anonim válasza:
100%
Nekem is ez lenne a problémám. Bár annyival kiegészíteném, hogy már minden programot amit engedett áttettem az sd kártyára, de ennek ellenére semmit sem tudok letölteni, mert nincs hely a telefonon. Persze van rajta még vagy 20 mega szabad hely, de nem elég a 4 megás játèk/téma stb. Részére se. Beadja az üzenetet, hpgy töröljek (az alapértelmezett) közül vagy állítsam át a mentés helyét az sd kártyára. Ezt nem találom. Remélem valaki tudja...
2013. aug. 13. 12:11
 5/8 anonim válasza:

nekem is ez van nem tudom az sd kártyára menteni nekem egy samsung galaxy young-om van és én nem találok ilyet hogy alkalmazás rámegyek egy játékra és nekem nincs ott hogy sd kártyára mentés

MI A MEGOLDÁS??

2014. aug. 24. 21:22
 6/8 Misi King válasza:

a google play-ből töltsd le a 360 security alkalmazást...nekem ez 1.1 gb helyet szabadított fel elsőre....és nagyon rendben tartja a telefont (xperia m4 aqua)

az alkalmazások rengeteg felesleges .dat fájlt tárolnak a telefonon ezek is foglalják a helyet....

azon kívül be kell állítani elsődleges tároló helyként az sd kártyát és akkor nem a telefonon szemetelnek az appok....

2015. okt. 9. 10:03
 7/8 A kérdező kommentje:
Jókor :DD Már vettem azóta normális tleefont.
2015. okt. 11. 11:32
 8/8 Chipmunk60 válasza:
Jól tetted, a szar képtelen erre az egyszerű dologra is....
2017. jan. 22. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!