Mit csináljak akk ha a gépem nem ismeri fel a telómat?
Figyelt kérdés
Samsung g 2-őm van,az elején még ment,de nem rég mikor zenét akartam rá tenni,a gép nem ismerte fel,és nem tudom h mit kellene csinálni.:/2012. nov. 23. 15:31
1/3 anonim válasza:
Usb driver, samsung kies program, rossz usb kábel, másik usb csatolóba dugd, elfelejted engedélyezni a telefonon az usb csatlakozást, visruskereső blokkolja a külső meghajtót. Ennyi jutott eszembe.
2/3 A kérdező kommentje:
Kies-t most töltöttem le,de mikor csatlakoztatom a sz.géphez a telót,azt írja ki h 'Csatlakozás' de utána ezt írja ki: Nem lehet csatlakoztatni ehhez az eszközhöz:GT-I9100Az eszköz adatainak lekérése sikertelen.
Mit csináljak?
2012. nov. 23. 16:16
3/3 anonim válasza:
Elsőként csatlakoztasd másik usb csatlakozóba a pc-n, pl a hátoldalra. Ha ez nem segit húzd le a kütyüt, távolits el minden samsungal kapcsolatos dolgot - usb drivert is, rá fog kérdezni - inditsd újra a gépet, telepitsd ezt a kiest,, miután feltelepült utána csatlakoztasd a kütyüt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!