ZTE Blade 3 vagy Sony Xperia tipo?
Nem egy kategória, a tipo 35000, a blade 3 meg 50000, ezért persze, hogy a blade3 a jobb.
De ennyiből sokkal jobb minden téren az xperia u (46000).
Én egy hete ugyanezen vacillálok. A sony egy brand, ami egy megszokott minőséget takar számomra, a zte meg egy viszonylagosan új márka, ami okozhat pozitív csalódást is...
ha sikerült eldöntened, azért írd le a döntés okát:) én ugyanezt teszem majd....
Én is a két telefon között vacillálok. Az az igazság, hogy én netezni se nagyon fogok rajta és játszani sem. Főleg telefonáláshoz fog kelleni, sms-ezni, és fotókhoz. Tudom, most az a kérdés, hogy ehhez miért kell nekem okostelefon?:)
Már őskövület a mostani telefonom, a sima telefonok nem tetszenek.
A Sonyról nagyon jókat írnak, pofás készülék is. A ZTE-nél viszont tetszik a nagy képernyő.
Inkább a megbízhatóság számítana. Gondolok itt arra, hogy ne fagyjon le, ne kelljen 2 hetent szoftverfrissítésre vinnem stb.
Ezek fényében melyik ajánlanátok?
Köszönöm előre is a segítséget.
Köszi a segítséget mindenkinek!
A ZTE-ről nagyon jókat írtak a fórumokon és a Telenornál is inkább azt ajánlották, mint a Tipot. Az eladó azt mondta, hogy a Sony nagyon jó Tv készülékek gyártásában, de telefonban már nem igazán.
Mármint az olcsóbb kategóriákban. Csak ilyenkor nem tudom, hogy az eladó ezeket csak azért mondja, mert az drágább és azt kell jobban eladni vagy tényleg ez a valóság.
A ZTE-nél kicsit attól tartottam, hogy még nagyon új, ismeretlen és nem tudom, hogy mennyir megbízható.
Most egy kis egyszerű Samsung telefonom van, de volt, hogy a betonra ejtettem el, darabjaira esett szét, de se a képernyője nem tört össze és más baja sem lett. Iszonyú strapabíró.
Még elgondolkodtam a Samsung Galaxy Mini-n is. Erről a típusról viszont már olvastam hideget-meleget.
Ha a Sony ennyire törékeny, ahogy írtad, akkor lehet, hogy nem ő nekem való készülék. Pedig pofás kis telefon.
Köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!