Hogy tudom nyitni a vodás xperia mini pro bl-jét?
Olvasgass :)
Ami azt illeti ezek sokkal bonyolultabbak mint a kistesók:S
Olvastam olyat is, hogy csak függetlent lehet nyitni úgy, hogy a fastboot megmaradjon. Én utánajárnék a helyedben, de szerintem ez jó lesz. x10 mini pro-n pár perces művelet és minden gond nélkül megy!
Fastboot van a telefonon, csak nyitni nem lehet.
Csak ha függetleníted, az meg törvénytelen :-)
Ha még garanciás akkor az ugrik. Nézz utána mennyiért csinálják meg a környékeden. Ingyen semmiképp.
Tudom, hogy az sk17:D Azért felismerem a kettő közti különbséget:)
Amit linkeltem, ott a 2011-es xperakról van szó (az x10 mini pro 2010-es, olyan van nekem).
De ha megnyitnád ha már a google-be nem tudtad beírni amit akartál, már rég rájöttél volna.
Csak pár sort kiemelnék: [link] Xperia Mini Pro (SK17)
Hangerő felfele nyomvatartása:Xperia™ mini, Xperia™ mini pro...
Igazából nem az lenne nagy segítség hanem az, ha nem buknánk ezzel a garit.
Ha vissza kell vinni, akkor mindent gyárira visszacsinálni, majd megint belakni... Nekem a régi van (x10 mini pro) és már azt sem tudom, hogy hogy nyitottam bootloadert... Valami rémlik, hogy előtte mennyit sz.ptam a rootolással, recovery stb, de mióta kinyitottam 5 perc feldobni egy új romot.
Vagyis lenne, ha nem hagytam volna el az adatkábelt :D
Nem hinném. Nem vagyok benne nagy szaki, de ha ilyen egyszerű lenne a dolog, akkor tele lenne vele a net:D
Szerintem Jb alapra kell csinálni egy romot. Most én is gondolkozom, hogy x10 mini pro-ra hogy is csinálták meg...
De valami olyasmi, hogy talán más telónak az alapját alakították át vagy vmi hasonló dolog..
Build.propon ennyi nem múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!