Véleményeket szeretnék kérni két telefonról Htc touch pro 2 illetve Nokia n97 mini?
a nokia az katasztrofális telefonokat gyárt az utóbbi 3-4 évben!a symbian halott,maga a telefon pedig gagyi érzetet sugároz.
szerintem a htc-vel jobban jársz,bár az sem mai darab. lehet érdemesebb lenne valami újabb samsungra beruházni,mert azok egész elérhető áron mennek és szerintem jó telefonok(nekem is Samsungom van)
Hopp, egy fanboy....
Katasztrofális az elmúlt 3-4 évben?Nokia N8?Gondolom mondani sem kell, hogy messze a legjobb képeket csinálja, ami a szoftveres algoritmust illeti.N9?Lumia sorozat?Mitől is lenne katasztrofális?Érvek?Azon kívül, hogy az öreg symba halott?Vagy csak beszélsz a levegőbe?
Én nem fogok érvelni semmi mellett,mivel senkit nem akarok meggyőzni az igazamról.Én miattam olyan telefont istenítesz amilyet csak akarsz.Különösebben nem érdekel sem az,hogy neked milyen telefonod van,sem az hogy a kérdező milyet vesz.
Feltett egy kérdést és leírtam a véleményem róla,és ennyi a történet.
Volt symbianos és androidos telefonom is.Az Android fényévekkel a symbian előtt jár.A symbian már évek óta haldoklik,csak a nokia nem volt képes belátni.Végre eljutott a tudatukig,hogy van más is a symbianon kívül(ami egyébként nagyon is jó volt,amikor megjelent)
A másik,hogy a fene nagy rajongás ami a nokiát érte,már sehol sincs.A telefonok úgy ahogy vannak,gagyik. Az n97-től kezdve a lummia akármiig.
Én itt le is zárom a vitát,mert mint ahogy már mondtam,én nem akarok senkit meggyőzni,leírtam a véleményem és kész.Mindenki gondol,amit csak akar.Különösebben nem érdekel :)
LumNia?Aha, oké, most már értem, hogy miért szólod le a wp-s Nokiákat is, ha egyszer a nevét sem tudod leírni rendesen.Gondolom még csak képeken láttad, akár magát az OS-t is...
Egyébként...illik a véleményt érvekkel alátámasztani. :)
Elfogadom, hogy droidos vagy (jelenleg én is), csak azt az idióta kijelentésedet nem, hogy az utóbbi 3-4 évben katasztrofális, amit a Nokia művel.Megjegyzem HTC párti vagyok, szóval nem vérnokiáskodásból írtam azt, amit, hanem azért mert legyünk már objektívek, és ne a régi S40-es szimba miatt húzzunk le egy gyártót...
Amikor kétszer nyomtam le az m betűt,ugyanúgy hibáztam,mint ahogy lumnia-t írtál...
Egyébként én nem értem úgy a telefonokhoz,hogy algoritmusokról meg nem tudom én mikről beszéljek.Engem különösebben nem is érdekel,hogy mik vannak a háttérben,az érdekel hogy mennyire gyors,mennyire problémás és ne fagyjon le.Szerintem a legtöbb ember nem azért vesz ilyen vagy olyan telefont,mert sokkal jobb a szoftver algoritmusa,mint a többinek.
Tesómnak egy lumia 800-as telefonja volt,két hónapig.Megvette,mert tetszett neki a kinézete.Az első 2 hétben oda volt érte,aztán rájött,hogy egy fos.Befagyott neki,nem mentek rajta az alkalmazások stb...Függetlenül attól,hogy ezen már windows phone akármi van.
Biztos vannak olyanok akiknek nagyon tetszik,de azok a kisebbségbe tartoznak.Ezt bizonyítja,hogy az elmúlt pár évben mennyire visszaesett a nokia eladása.
A másik pedig,hogy androidra meg ios-re csinálják a legtöbb alkalmazást,ami megint nem egy utolsó szempont...Ha már okos telefont vesz az ember,had pakolja tele mindenféle alkalmazással,amik közül nagyon sok hasznos is(nem az öngyújtóra meg füvescigi gyártó app-ra gondolok)
Ne vitatkozzatok úgyis mindenkinek más telefon tetszik!
Én személy szerint elsőnek a kinézetét nézem meg, felőlem lehet a legjobb operációs rendszer benne a világon ha nem tetszik.. nem csoda hisz nő vagyok :D
Hát a választani még mindig nem tudok de csak sikerül..
Köszönöm szépen a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!