Androidos telefont veszek max 65. 000 forintér, nem tudom meikat vegyem meg?
Figyelt kérdés
2012. nov. 20. 13:16
2/11 A kérdező kommentje:
telenor kártyás vagy független
2012. nov. 20. 13:23
3/11 anonim válasza:
Xperia Sola, más szóba se jöhet.
5/11 A kérdező kommentje:
ok én is erre a telora gondoltam de aP-t nem érné meg?
2012. nov. 20. 13:37
6/11 anonim válasza:
Hogy érné meg? 109 ezerért? A T-nél 85, annyiért már nem rossz, de én annyit se adnék érte.
8/11 anonim válasza:
Ja igen, sufnigsm-ben, használható garancia nélkül. :) Szerintem nem egy ligában versenyez a szolgáltatós telefonokkal (de a másik ligában sincs esélye, az Atrix 2 61 ezer függetlenül).
9/11 anonim válasza:
A szolgáltatós eleve nem versenyképes a nyithatatlan bootloader, és a rablánc miatt :-)
10/11 anonim válasza:
Nos, én egy P-tulaj vagyok és most védelmembe veszem ezt a csodás telefont. Igenis megéri az árát, amennyit kipengetsz érte - mondjuk nem hatvanötezer. A kisebb testvére,az U kerül 53-ba - legalábbis mikor én néztem annyi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!