Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudnám használni a...

Kuplung33 kérdése:

Hogyan tudnám használni a telefont amit találtam:Egy samsung galaxy telóról lenne szó. Kéri a felhasználóját, jelszót. Szinkronizálni kell? Vagy, mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
2012. nov. 20. 08:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
74%

Kiveszed a sim kártyát, megnézed és felhivod a tulaj szolgáltatóját.

A te sim kártyádat beletetted abból nem lesz bajod ugyanis a telefon nem lépett fel a hálózatra. Meg ha fellépett akkor sincs semmi, max arról a hálózatról leboritják.

Egyébként végtelenül egyszerüen birtokba vehetnéd de felesleges vele molyolni, jobban jársz ha visszaadod.

2012. nov. 20. 12:51
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom,honnét vették,hogy én beleraktam a saját kártyámat,ezt egy szóval nem írtam....csak bekapcsolt állapotban néztem,hogy mit ír ki...Nem vagyok se cigány,se tolvaj...egyébként,a képernyője is totál be van törve,lehet nem is működik rendesen,én nem értek hozzá...le se tudom venni a hátulját..most feszegessem le?
2012. nov. 20. 13:03
 13/16 anonim ***** válasza:

Bekapcsolt állapotban van és még nem hivogatták a telefont? Enyém veszne el én hivogatnám. Felvenni a hivást csak fel tudod.

Nem mellesleg egy ilyen fűben talált összetört telefonnak ezer sztorija lehet, akár még az is hogy a gazdája rablás áldozata lett. Na most ha ne adj isten igy van és volt feljelentés akkor azt a telefont könnyedén behatárolják mivel még bekapcsolt állapotban van és benne a sim kártyája a tulajnak.

Aztán az a f@szi akit kiraboltak és tegnap éjjel még full mák volt könnyen meglehet hogy felismerni vél mint az egyik támadóját.

Rablás 4-töl 8 évig sújtandó, ha jól emlékszem. Jó, nem kapod meg mert kimosod magad, de mire ennek a tortúrának vége lesz az is egy jókora menet lesz.

Szóval mennyit ér az a telefon, ráadásul igy betört képernyővel, 5ezer forintot?

Add vissza.

2012. nov. 20. 13:25
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem hívják,lehet ki se csörög..na mindegy,már túl vagyok rajta.....
2012. nov. 20. 14:25
 15/16 tetro ***** válasza:
Mondjuk az hogy nem vagy tolvaj... A kérdésed az volt, hogyan tudnád használni a telefont...
2012. nov. 20. 14:29
 16/16 A kérdező kommentje:
A tolvaj,nem találni szokta a telefonokat,de köszi a kommenteket...az ügy TÁRGYTALAN!
2012. nov. 20. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!