Összehasonlítás: Nokia Lumia 610 vagy LG Optimus L7?
A lumiából a 610 az amit végkép nem vennék. Ebből a szériából 710 alá ne add (mellesleg nekem a 710 még szimpatikusabb is mint a 800-900asok) A 610 az első olyan WP7 mobil ami túl gyenge ahhoz hogy a rá írt alkalmazások egy részével elboldoguljon. Nagyon fapados a mellett hogy a WP7 nem frissíthető a 8-ra így maga a rendszer a jövőben nem sok jóra számíthat.
ennek ismeretében én az LG-t ajánlom ha csak ez a két lehetséges jelölt jöhet szóba.
Nem csodálom. A Nokia nem igazán talált magára. Ha a 808-at a marhák MeeGoval adják ki ennyiért, lett volna mögötte egy egész szép geek közösség legalább, és még az is lehet, hogy hypeolták volna nekik... :) Csak sajnos arról a rendszerről is letettek.
A Sony telefonok szerintem most a legjobbak az Androidos fronton. Nekem tetszik a design és a teljesítmény is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!