Alcatel OT 995, Xperia Ray vagy Huawei G300?
Tudom, hogy eddig nem volt jó hírnevük, de a G300-at még a kritikusok is dicsérik, a cég összeszedte magát. Nekem bejött a teló, sokkal inkább mint ezek a Samsung Y, galaxy mini, szerintem túlértékeltek, az áruk meg magas ahhoz képest amit tudnak.
Mondjuk az ismerősöm xperia-ja meg állandóan lefagy. Mindegyikre lehet mondani jót és rosszat.
En szemely szerint Alcatel OT 995-ot vasarolnam meg
Leirom a szemely szerinti tapasztalatomat vele ill. a kriteriumait is
Nos mikor megvettem a keszuleket egybol kiprobaltam az 5MP HD kamerat es egyszeruen csodallatos kepeket es igen tiszta minosegu videot is lehet vele kesziteni es a video alatti hang azert magaert beszel mivel egyszeruen olyan mint ha ott lennel szemelyesen! Szepen adja le a hangokat a keszulek! 1.4GHZ processzorjaval nem egy csucs mobile de
Igen sok appot ill. komoly gameket visz
Amik mukodtek 100%osan nalam
-Asphalt 5
-Asphalt 7
-Dungeon Hunter 3
N.O.V.A 3
ill egyeb ilyen aranyos jatekok! real football 2012 stb..
Egyedul ketto dologgal nem vagyok kifejezetten megelegedve!
Az akumulator csak 1500mha lehetett volna 2000 2500mha
ill az OTG kabel-t egyenlore nem ismeri fel
Osszevonva minden hibajat a kozepkategoria csucs keszuleke szamomra! Egyszeruen imadom teszi a dolgat nem hagyott meg cserben X peria Ray-rol ill. Huawei G300-rol velemenyt nem mondanek nem nagyon volt nalam huzamosabb ideig tesztelni a keszuleket! Ha az Alcatel OT 995-ot vasarlod igen jo keszulekben lesz reszed az arat megeri es amit szeretnel neha tobbet fog neked nyujtani folyamatos + meglepetesek ernek majd amikkel kialakul majd az alcatel ot 995 iranti "szerelmed" :) Szoval elore is jo alcatelozast :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!