Melyik telefont válasszam?
Samsung Galaxy Advance ,Lg Optimus L7 vagy Sony Xperia U anny elvárásom van :
-minimum 5 megapixeles kamera
-viszonylag nagy képernyő(minimum "3,5")
-viszonylag nagy belső memória játékok miatt
hát ha nagyon sok játékot akarsz akkor az xperia U-t nem ajánlom, mert annak csak 5,5GB a memóriája és nem bővithető.
az LG-t azt nem ajánlom mert csak 1magos.
A samsungokért nem vagyok annyira oda(saját vélemény) de az 2magos 768 MB a ram. de még nincs rajta ics(elvileg csak JB (4.1) jön rá) Szóval nővekvő sorrendbe a Bővithető memória miatt a
Samsung galaxy s Advance
utánna az Xperia U
És a legszarabb az lg optimus L7!
Én is xperia u tulaj vok, és nagyon elégedett vagyok vele, sok játékot is lehet telepíteni rá, csak jól kell gazdálkodni a memóriával, és törölgetni a nem használt fájlokat és a memórián maradt felesleges dolgokat.
Én az u-t ajánlom, ha elég a memóriája, mert jobban optimalizált, mint az s advance, ezért gyorsabb, és minden másban veri, ha pedig kell a memória, akkor vegyél egy kicsit dragábban xperia sola-t, ami ugyan olyan, mint az u csak bővíthető.
7. vagyok nekem solám van és nagyon meg vagyok elégedve vele
csak 60.000 ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!