A sony xperia j nél miben nyilvánul meg, hogy csak egy ghz a proci meg egy magos?
Figyelt kérdés
nem nagyon értek a telefonokhoz de egy pár telefonon több
előre is köszi a segitséget :)
2012. nov. 16. 17:58
1/3 anonim válasza:
Az én tab-omban is 1ghz proci van és semi gond futnak játékok net is meg minden ami kell persze ha ezt min egy szere akkor azt azért néha nem tolerálja de futt rajta csak lassan. De telefon kisebb és nálam a proci végzi a grafikus számításokat is tehát telefon biztos gyorsabb (telefonálni biztos lehet vele )
2/3 anonim válasza:
Ha j-t akarsz venni, akkor ne vegyél olyat, mert ugyan annyiért az xperia u van, ami már duplamagos.
Egyébként meg abban nyilvánul meg, hogy nem fut el rajta minden játék, valamelyik akadozik rajta, és max még egy évig lesz jó, utána totál elavult lesz.
3/3 anonim válasza:
A mindennapi használathoz teljesen tökéletes, a net hibátlanul működik rajta, ha fényképezni akarsz akkor van egy kis várakozási idő, de minden másnál megy rendesen. :)De ha megnézel pár samsungot van olyan is ami 800Mhz, barátnőmé ilyen és teljesen jól működik, persze lehet azt mondani rá, hogy elavult lesz egy év múlva, bár ha most veszel gondolom nem szándékozol egy év múlva újat venni, ha meg veszel 1,4 pl lumiát annak még elég borsós az ára úgy tudom, bár mostanában nem néztem őket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!