Android Market hova menti a "telepítőket"?
Kb. 44MB szabad hely volt a telefonon a (Market szerint) ~13MB-os FB alkalmazás letöltése előtt. Letöltés után ~31MB hely maradt (tehát lejött az írt 13), majd telepítés után ~25. Miután eltávolítottam az alkalmazást visszament 31-re, de nem 44-re. Ebből gondolom, hogy mint a PC-n is, attól hogy eltávolítok egy alkalmazást, a letöltött telepítő még megmarad. A kérdésem az, hogy hol, és el lehet-e távolítani root nélkül?
[Próbáltam cleaner programokat, de nem igazán csináltak semmit. A feltelepített alkalmazások adatait törölgették (de azt a Beállítások - Alkalmazásoknál is szoktam), de már letörölt, rég nem használt alkalmazások maguk után hagyott dolgait (főként a "telepítőket", ha vannak ilyenek) nem.
Olvastam, hogy a data mappában kellene körülnézni, de abba nem tudok belelépni (Total Commanderrel), gondolom root hiánya miatt.
Az meg nem olyan buli, hogy mindig a használt alkalmazások adatait törölgetem, 1) így elvesznek mindig a beállítások, megjegyzett felhasználónevek, jelszavak, stb.; 2) egy idő után már nem is elég ez a megoldás. És már sms-eket sem kapok meg.
(Amelyik alkalmazást lehet, azt áthelyeztem az SD-re.)]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!