Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Android Market hova menti a...

Android Market hova menti a "telepítőket"?

Figyelt kérdés

Kb. 44MB szabad hely volt a telefonon a (Market szerint) ~13MB-os FB alkalmazás letöltése előtt. Letöltés után ~31MB hely maradt (tehát lejött az írt 13), majd telepítés után ~25. Miután eltávolítottam az alkalmazást visszament 31-re, de nem 44-re. Ebből gondolom, hogy mint a PC-n is, attól hogy eltávolítok egy alkalmazást, a letöltött telepítő még megmarad. A kérdésem az, hogy hol, és el lehet-e távolítani root nélkül?

[Próbáltam cleaner programokat, de nem igazán csináltak semmit. A feltelepített alkalmazások adatait törölgették (de azt a Beállítások - Alkalmazásoknál is szoktam), de már letörölt, rég nem használt alkalmazások maguk után hagyott dolgait (főként a "telepítőket", ha vannak ilyenek) nem.

Olvastam, hogy a data mappában kellene körülnézni, de abba nem tudok belelépni (Total Commanderrel), gondolom root hiánya miatt.

Az meg nem olyan buli, hogy mindig a használt alkalmazások adatait törölgetem, 1) így elvesznek mindig a beállítások, megjegyzett felhasználónevek, jelszavak, stb.; 2) egy idő után már nem is elég ez a megoldás. És már sms-eket sem kapok meg.

(Amelyik alkalmazást lehet, azt áthelyeztem az SD-re.)]

2012. nov. 16. 13:56
 1/1 anonim válasza:
Hello én tudok segìteni. Tölts le egy appot Google Playről:Bluetooth File Transfer. Igaz file-ok küldésére tervezték, de nem csak arra jó.;-) Na itt tudsz böngészni mindenhova, néhány helyre nem, mert szükséges a root. (nekem megy rootolt vagyok) Felül írja hogy éppen milyen mappában vagy. Itt írja azt hogy: / . És itt "asec"-be menj és ott vannak a telepítők.
2013. jan. 16. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!