Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xperia U vagy az Xperia Rayt...

Xperia U vagy az Xperia Rayt vegyem meg?

Figyelt kérdés
Kis segítséget kérnék egy tapasztalt ray tulajdonostól! Kb 1,5 hét múlva rendelném a sajátomat. Nagyon megtetszett külsőre, és szerintem a tudása sem rossz, főleg, hogy nem volt igazából még sosem okostelefonom, így még talán ki sem tudom ezt sem használni de totálisan beleszerettem. Viszont kicsit félek, hogy hamar elavultnak fog számítani, hiszen nem egy új kiadású. Szerintetek érdemes megvenni manapság 55 ezer forintért? (kártyafüggetlen, gyári garanciás, új). Mivel nagyon várom már, hogy új telefonom legyen, így sok dolognak utánanéztem vele kapcsolatban. Például a frissítéseknek, sokkal jobban tetszik az ICS, de nagyon sok helyen olvasom, hogy problémák vannak vele. Valaki segítene, hogy megéri-e egyáltalán ráfrissíteni, vagy inkább maradjon az alap rajta... Jó lenne valahogy átlátni az egészet egy kicsit. Egyébként az lehetséges esetleg, hogy nem 4.0.4-et, hanem 4.0.3-mat tenni rá? Nem értek hozzá igazán... Ha valaki tudna ezekben naaagyon nagyon megköszönném!
2012. nov. 15. 21:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
kicsit ijesztő, hogy itt szóról szóra visszaköszön, amit ott írtam:D
2012. nov. 18. 09:31
 12/14 anonim ***** válasza:
U-t vegyél, az jobb minden téren.
2012. nov. 18. 10:41
 13/14 A kérdező kommentje:
Igen, remélem nem haragszol. Én is ugyanebben a dilemmában vagyok csak nekem már van egy Rayem és gondolkozok hogy cseréljem-e el egy U-ra. Csak mobilarénán elfogultak és kíváncsi lettem volna hogy itt mit mondanak. Egyébként Saliha vagyok mobilarénán a Ray fórumban. Ha visszanézed a hsz-kat akkor meglátsz. Miként döntöttél? Még egyszer bocsánat.
2012. nov. 18. 11:30
 14/14 anonim ***** válasza:
semmi baj, csak fura volt:D legalább én is kapok így segítséget, szóval még meg is köszönhetem^^ én még mindig nem döntöttem amúgy:D majd ha hazajön végre barátom, kikérem az ő véleményét is, csak megmutatom neki mindkét telefont külsőre is :)
2012. nov. 18. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!