Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Xperia Ray vagy Xperia U?

Sony Xperia Ray vagy Xperia U?

Figyelt kérdés
Igazából már vagy egy hónapja kinéztem magamnak a Ray-t. Nagyon megtetszett külsőre és belsőre is. El is határoztam, hogy másfél hét múlva megrendelem. Ma azonban utánanézegettem még jobban (frissítések pl), meg kérdeztem mások véleményét is. Meg persze több, mint egy éve jött már ki, így kicsit aggódom, hogy elavultnak fogom érezni. Most megnéztem kíváncsiságból az Xperia U-t. Ismerősömnek van, külsőre abszolút nem jön be, meg elvileg nincs olyan kamerája sem, mint a Raynek, de megláttam, hogy ennek kétmagos 1Gh-es procija van, míg a Raynek csak sima egymagos... Megéri emiatt egy olyan telefont venni, ami külsőre egyébként nem jön be, vagy annyira nem sokat dob rajta? Nagyon szenvedem most a döntéssel, mivel árban uuugyanaz mindkettő:D Vagy esetleg tudnátok ajánlani hasonló telefonokat 55 ezer körül (hogy még nehezebb legyen dönteni:D) Köszönöm szépen! :)

2012. nov. 15. 11:38
1 2
 11/14 anonim válasza:
Az U-t jobban megérné megvenni, mert valóban 2 magos, újabb telefon. Sokáig lesz még frissítésekben támogatott, bár 4.1-es androidot nem biztos hogy kap. A Ray jövőre már tényleg elavult lesz, bár nagyon szép, éles a kijelzője és külsőre is szerintem az egyik legszebb Xperia. Neked kell tudni hogyha meglesz, melyiknek fogsz jobban örülni.
2012. nov. 18. 11:47
 12/14 kisvuk29 ***** válasza:

Szerintem nézd meg megint az a sola-t.

[link]

58-ért nem olyan rossz teló. :) neked tökéletes,mert a ray-t veri és az u-val egy szinten van.És ez már bővíthető.

2012. nov. 18. 13:25
 13/14 A kérdező kommentje:
köszönöm, néztem a solát, de mint korábban is írtam, 58 ért a külföldről behozott, függetlenített verzió van, ezekben nem bízom... másnak sem ajánlom, hogy onnan vegyen! gyári garanciával meg már eléggé túllő a kereten:/
2012. nov. 18. 13:32
 14/14 kisvuk29 ***** válasza:
Akkor te tudod.Nézd még meg a hardveraprót is.És a külföldi nem egyenlő a függetlenítettel.
2012. nov. 19. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!