Melyik a jó működésű telefon? (aminek jól működik a wifije)
Szeretnék venni a közeljövőben egy új telefont, ne kérdezd miért,hogy stb, csak okos válaszokat kérek!
50000 forintig gondoltam, nekem ami tetszik az a samsung s 3 , vagy a galaxy ace, azt hallottam,h jobb a galaxy,mint a s3-as.
Szerintetek melyik a jobb, használtan, vagy teljesen újonnan venni, eddig soha nem vettem használtan, mivel soha nem volt szükségem drága telefonra, de már szegénykém annyira elvan használódva az 5 év alatt,muszáj leszek venni,mert már mindenkinek,még a nem magyarnak is jó, érintőképernyős telcsije van!
Köszi a válaszokat!:)
basszus de idegesítő ez a sok vessző a szövegedben:DD
Amúgy én pont pár napja vettem galaxy s3-at.
Szerintem iszonyat jó.
Gyors,szép a képfelbontása,és gyönyörű telefon :)
Nekem ez megfelel.
ehh :DD
előfizus
ingyen hoztam el.
jobb a galaxy,mint a s3-as
Ezt nem értem. A Galaxy egy termékcsalád, az S3-as meg egy modell ami a galaxy család tagja. 50-ért tuti nem kapsz ilyet használtan.
A másik amit megemlítettél az az Ace. Az meg csak drága, de nem ér annyit. Inkább a tavalyi meg az idei Sony Ericcson/Sony modelleket nézegesd. Azok nagyon jók és megérik az árukat, Alcatel ot-995, HTC Desire HD, Desire S,
A telefonokat nem értem annyira, jó azt tudtam,h ez egy termékcsalád (i3,ace), nekem is sony-m van, tényleg egész jól bírja, mert már 5 éves, a legagyibb,volt vízben,leejtve 100szor és még mindig működik!:D Xpéria,alkatel nem tetszik, a htc-t meg nem ismerem!
Tegnap néztem használtat és 47-ért volt az i3-as, akkor tényleg marad asszem a galaxy ace, mert annak már lement az ára 50-re újonnan!
Köszönöm a válaszokat!:)
"mindenkinek,még a nem magyarnak is jó, érintőképernyős telcsije van!"
Ez a nap aranyköpése!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!