Sony Xperia Miro - megéri?
Mostanában gondolkozok egy telefonváltáson , és megláttam az Sony Xperia Mirot. Először nagyon megtetszett, Mobilarénás videó alapján is, végülis elég korrekt dolgokat mondtak, aztán mikor elolvastam a WikiTech-es tesztelését, kicsit megingott a tetszésem... sokat nem értek a mobilokhoz, hardver, szoftver ügyekben meg pláne, de pl megijesztett az hogy a jackje "nem megfelelően lett összerakva" mert azért fontos lenne a valamennyire jó minőségű zene. Aztán hogy nincs háttérvilágítás a gombokon, háát... ez max a felhasználói élményből vesz el, mert hulla sötétben nem hiszem h épp a telefonomat fogom baszkurálni, de akkoris... na!
Esetleg van valakinek valamilyen használható tapasztalata a telefonnal kapcsolatban? Pl mennyire gázos a jack, mennyire rontja a zene minőségét? Jelenleg egy Voda 845-ös telóm van, azon legelőször élvezhetetlen volt a zenehallgatás, aztán hozzászoktam. De várok mindenféle tapasztalatot, érvet, ellenérvet.
Szia!
Hát nemtudom, az a 800mhz-s processzor 2012 végefelé, egy Sony-tól? Ezt a telefont jól elbaxták, epdig kedvencem a Sony(Ericsson), de amennyibe a Miro kerül, annyit bőven nem ér meg... Egyébént a jack dugó-ról nem halottam, de szeritnem ugyan olyan zenei téren, mint egy átlag okostelefon.
Hát én nem tudok ki hol veszi a Miróját. Nekem volt a dobozban headset, sőt az előző LG headset-em is jó hozzá és bármilyen füles is amit eddig próbáltam. Tok? Szilikon rászabva különböző színekben, mintákkal vagy a nélkül, kell ennél több. Egyébként jó az anyagválasztás, nálam egy fél karcolás sincs még rajta pedig már sikerült elejtenem. Meglepően gyors a 800 Mhz ellenére is, memóriája pedig bőséges. Háttértár 2 giga, de sd-vel bővíthető. Jó fülessel kiváló a zene. Aksi átlagos okostelefon kapacitású, naponta tölthető készülék:), töltő kábel hossza pedig pont mint az LG-é, vagy bármelyik eddigi okostelefonomé.
Soha nem volt sony ericssonom, sőt nem is szerettem volna. Sony-ból is ez az első, de kellemes csalódás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!