Samsung Galaxy S III vagy Sony Xperia T?
Lehet hogy telefont fogok cserélni a közeljövőben,és ez a két készülék az esélyes.
Szerintetek melyik a jobb,és melyikkel járnék jobban?
Xperia t.
Nekem t-m van, míg az öcsémnek s3-a, és az s3-on akad a gta3, a t-n nem, a t sokkal szebb fotókat csinál, sokkal jobban össze van rakva, és úgy vettem észre, hogy általánosságban is gyorsabb az s3-nál.
A tapasztalatom pedig az, hogy állati jó telefon, álmodni nem mertem volna, hogy létezik ilyen jó okostelefon, kb mindenben a miximumot nyújtja, egyszerűen imádom!!!
Ugyan biztos le leszek pontozva mert ezen az oldalon divat fikázni az S III-at, én mégis inkább az SIII-at venném. Kipróbáltam az Xperia T-t de nem voltam elájulva tőle.
Szerintem jobb az S III, de ajánlom h olvasgass a neten teszteket róluk. Pl. a mobilarénán vagy külföldi oldalak közül mondjuk a phonarena.com-on illetve próbáld ki őket, mert az is lehet hogy az egyik nem fog tetszeni annyira mint gondoltad, és onnan már könnyű a döntés.
(az viszont biztos h az SIII-ra lecserélném az LG 4x-emet, az Xperia T-re nem)
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!
Az s3-tól azért félek kicsit,mert megnéztem egy teszt videót,és abban a srác azt mondta és mutatta,hogy a teló hátlapja lehetett volna sokkal erősebb anyagból.Illetve az is kiderült hogy az s3 aksija nem bírja túl sokáig.Szval...nagyon szép telefonnak tartom,de inkább a minőség a fontosabb,nem a kinézet.De még erősen gondolkodom.
A további válaszokat előre is köszönöm!
...Viccelsz?
Ha egy iPhone 5 és egy SIII között kéne döntened akkor tudnék segíteni... Én tisztelem a Sony márkát, de telefonokba senkinél nem láttam ,és nem is igen megy...
Ezek közül instan Samsung...
Hatlap probelmahox meg annyit tennek hozza, hogy Julius ota hasznalom az enyemet, tok nelkul. Volt mar leejtve tobbszor is, ket karc van rajta osszesen. Viszon ha nagyon szerencsetlen vagy, es durvan osszekarcolod, akkor is tudsz rendelni pl az ebay-rol uj, eredet
Samsung hatlapot kb. 3000 Forintert. Na most mondjatok el szepen, ha osszekarcolom az Xperia T-t, akkor mit tudok vele csinalni? Mert hogy az ugyebar unibody.
Kedves David Fisscher!Nem viccelek :),csak kérdezek,és válaszokat ill. véleményeket várok a két telefont illetően.
Továbbá,több ismerősömnek van Sony(Ericsson) készüléke,és megvannak/voltak elégedve.Nekem is volt már ilyen fajta telefonom,és én sem mondhatok semmi negatívat róla.A Samsung készülékekről sem hallottam rosszat,így még nincs semmi eldőlve.Nem tettem még talonba az s3-as dolgot.
Várom a további válaszokat,amiket továbbra is köszönök szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!