Samsung galaxy mini ciki telefon?
Mármint régi már???
Anyu most vette nekem mert beszart a régi.
:)
Az a ciki, hogy úgy választasz telót, ahogy ruhát. Pláne, hogy ingyen volt neked. De nem a te hibád, sajnos ez is divat kérdése lett, hogy minél újabb telója legyen valakinek. És milyen érdekes, ezen az őrületen is a gyártók gazdagodnak, ahogy a divatcégek a ruhákon.
:DDD
Azért durva hogy kb 1 éves telefon már cikinek számít. Amúgy hardveresen nem erős, mivel alsó kategóriás mobil, meg nekem akkor se kéne samsung ha hozzám vágnák.
Ettől függetlenül, telefonálni tudsz vele, arra való.
Hát szerintem ciki telefon nincsen, mert vannak olyan 10 éves kis hülyegyerekek, akik iphone-al járkálnak, és vannak olyan felnőtt emberek is, akik még régi nokia "butaphone"-al járkálnak. Attól függ ki mire használja.
Viszont az tény, hogy a galaxy mini az már nagyon elavult telefon, és sokkal jobbat is vehettek volna Neked ennyiből.
Iphonet akartam én is,de anyura ezt beszélték rá
Ő nem igazán ért a telefonhoz
Miért nem pl. xperia tipo-t akartál?
Vagy nálad a galaxy mini és az iphone között nincs más telefon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!