Miért merül le ilyen hamar a készülék?
Sziasztok
Egy érdekes dolgot tapasztaltam a Nokia N97 mini-mnél. Mivel a régi 2 éves aksival elég hamar lemerült, tehát feltöltve leveszed töltőről, telefonálnék vele pár órán belül és max töltöttségről hirtelen legrott 1 re majd pittyeget.:SS stb
Jó, vettem egy új aksit nokiában, berakom, feltöltöm, ugye túl tölteni nem lehet hiába hagynám rajta egy egész napot, lekapcsol a töltés full nál ugyis, mind1...
A telefonon fut egy értesítő widget, illetve a Nokia mail 30 perces frisstéssel widget ként illetve a szokásos alkalmazás ikonok a főképernyőn. A lényeg hogy az új aksival is, este 23h kor lehuztam a töltőről és reggel fél 9 kor nem tudtam vele telefonálni mert lemerült. full töltöttségről hirtelen 0 pittyeg és annyi. Bekapcsolni már nem tudod.. tölteni kell. Most akkor mi van? nagyon nagyon idegsít már ez a telefon
. Köszönöm előre is. másoknak mennyit bír ez a telo?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!